Hangkártya probléma
-
flesheater #286 sziasztok! adott egy gigabyte p41-es3g alaplap illetve egy 5.1es számitógép hangfal. hangkártya integrált.na most van a megszokott 3 jack (sztereo hang ki mikrofon be a kék meg nem tudom mi) illetve van neki egy spdif aljazat is.az 5.1en pedig a megszokott 3 jack (se optikai,se coax) (center/sub, rear l/r,front l/r) ilyen viszont nincs az alaplapon.ha jól tudom ilyen kábel (mármint egyik vége coax másik 3 jack) nem létezik,nem is csoda hiszen akkor digitális jel menne be és analóg ki,ami elég érdekes lenne.gép még garis,megbontani nem szeretném. a nagy dekoderek meg nem az én pénztárcámnak valóak.viszont nem tudom elképzelni h egyedül nekem van ilyen problémám,és h erre nem találtak volna valami normális megoldást.(egyenlöre sztereoból megy ki a jel,frontra bekötve,a két hátsó hangfal kábelt meg bekötöttem az elsőkhöz,de pl skypeon meg msnen nem jön a hang,csak pötyögni lehet és még sok ilyen bosszantó apróság /kiprobáltam sztereo hangfallal ment nem beállítás hiba/. akinek van ötlete vagy talákozott is már ilyen problémával,kérem segítsen.előre is köszönöm.