• NEXUS6
    #56
    Háj asd3x!

    A nevezett oldalt (www.freebsd.org) jól átnyálaztam, de ezt az idézett licenszszerződésszerűséget meg sehol sem találom, kicsit jobban igazítsd már el a hülye fejem, plíz!


    Üdv macsesz!

    A gond az, hogy amíg az átlag okosember jávázik, meg flessezik, meg rákattint olyan helyekre a kacska kezével, ahova nem szabadna addig minden rendben van.
    Csak hát az M$ barátunk nagyra tör, előbb összeköti szépen a mosógépedet a porszívón keresztül a tévéddel, aztán meg szépen a repülésirányító rendszert, az erőműveken keresztül, a harcigépek intelligens fegyverzetével.
    És pontosan ekkor, ha az efbiáj által is üldözött Jan Niculesku nevezetű egyén el kezd babrálni az ótlukjával, akkor jön el az igazi ármageddon, hogy még Bruce Willis is kevés lesz ahhoz, hogy a trutyiból kimásszunk.

    Egyébként szerintem, már csak az is növelné/stabilizálná a világ biztonságát, ha a jelenlegi helyzet fennmaradna, különböző inkompatibilis operációs rendszerek fednék le az egész IT világot. Bár mint mondtam a M$ ezen az állapoton igyekszik túllépni.