Fergeteges nyereményjáték!
  • Jack95
    #1115
    Van egy jó pontgyűjtős oldal, a neve PontPark.
    Az a lényeg, hogy hírdetéseket kell nézni, és azért kapsz pontokat, amiket majd beválthatsz xbox360-ra ps3ra vagy LCD TV-re.

    Még van pár pontzserzési lehetőség:
    Minden nap az első belépés után kaphatsz pontot, ha a felhasználói információs sávon lévő ikonra kattintasz. Ezt a lehetőséget minden nap megkapod, de naponta csak egyszer!
    Pontot szerezhetsz még hirdetések megtekintésével is. A PONTVADÁSZ menüpont alatt lévő Hirdetések kártyára kattintva érheted el őket. A feltüntetett számú pont-ot akkor kapod meg, ha a megadott ideig nézed a hirdetést. A hirdetés megtekintése után a Megnéztem a hirdetést gombra kell rákattintani. Egy hirdetéstért csak egy alkalommal kapsz pontot.

    A napi kérdés megválaszolása után is van lehetőséged pontok szerzésére. Ha figyelmeztető üzenetet látsz, ügyelj a helyes válaszra! Jó válasz esetén a pont a tied. Hibás esetén viszont nem jár a pont!
    Pontszerzési lehetőség még a meghívás! Minden meghívás után kapsz egy pontot, ha a meghívott fél beregisztrál! (FIGYELEM dupla regisztrációt figyelmeztetés nélkül, visszaállíthatatlanul törlünk!)
    A Komposztálóba beküldött és ELFOGADOTT tartalom után jár 0.1 pont.
    Pontot szerezhetsz még PontTipp által is. Egy PontTipp 5 pontba kerül. 80 számból kell tippelned és a találatokat pontokkal jutalmazzuk.
    Idővel számos további lehetőséged lesz pontszerzésre. Légy türelemmel.

    Itt a link amivel regelhettek: http://pontpark.eu/b_regisztracio/4756fe34baf8c2f1a35356fd57bfcc2a

    egy próbát mindenképp megér, veszíteni nem lehet vele.