• Lola.
    #23
    Glindorf:
    "Nehogy azt mond már, hogy azok látják a világot reálisan akiket a különféle marketing fogásokkal félrevezetnek, sőt, sötétségbe tartanak. "

    bizony nem. csak én sajnos forditva látom, a nyilt forrás fanatikusai állitanak ilyeneket. Engem mint lejjebb emlitettem nem tart senki sehol, azt használok amit csak az adott feladatra alkalmasnak találok, lásd lentebb. Én - veletek ellentétben, és nagyjából összhangban a világ informatikusaival - nem állitom, hogy mindenhol win-t vagy éppen linuxot kéne használni, ez a legnagyobb különbség köztünk.

    "Ki nem látja akkor reálisan a világot ?????"

    Te. :))
    Vagy én és a világ _informatikusainak_ 95%-a... Amennyiben ez utóbbi akkor vállalom a tévedést. :)

    " a statisztikák, (kérem mindenki bocsánatát,) de pontossan a világ és az emberek, embertömegek bolondságát fogják bizonyítani"

    Például az apache webszerverek részesedésénél? jaj, öngól... :)))

    " ha egyenlő esélyekkel és sportszerűen zajlik, nem pedig doppingszerekkel és megvesztegetésekkel"

    Mint például? Linux grafikus felület felé húzása? Vagy a wizardok? Netán a BIND-nek az msdns után kullogása? És még sorolhatnám. De szerintem ebbe nem érdemes belemenni.

    "De valódi döntéshelyzetben csak a területen, mindenre kiterjedő ismeretek birtokában lehet és nem pedig az egyik rendszer ismerete alapján."

    Abszolute egyet értek. De mint olvashatod (akár a saját hozzászólásaidat) itt kizárólag mindenki mindenre linuxot ír, ami komolyabb helyeken legfeljebb egy kacajra elég. (nem a linux, hanem egy "adu ász" rendszer ajánlása) Lásd a linux mindenre alkalmasabb, költséghatékony bla-bla...