Írd le!
  • Jagumo
    #853
    Sziasztok

    16 Éves vagyok és van egy lány akibe 1.5 éve szerelmes vagyok. Össze is jöttünk kavartunk is volt ez meg az, és én 2009 Júliusban jöttem rá hogy tényleg szeretem és mondjuk így szerelmet vallotam neki, de ekkora elutasított. Pedig egész évben nagyon jóban voltunk sülve főve együtt, júniusban kavartunk is rendesen. Szeptemberben verset is írtam neki meg ajándékot vettem, megint elutasított valamiért nem, mai napig nem tudom miért. Azt tudom, hogy tetszem neki külsőleg is belsőleg is nagyon szeret most is meg akkor is, de nem jöttünk össze. Én még mindig szeretem, de általában megpróbálok elvonatkoztatni tőle, mostanában már sikerül.

    DE
    Csütörtökön suliba beszélgettünk és elmesélte, hogy mit álmodott és nekem kicsit fúrja az oldalam, mert bátyám mondja mindig hogy nagyon gyerek az a lány és magának se ismeri be hogy szeret engem, ezt mondja bátyám.

    Az álom a következő így mesélte nekem idézem:

    "Álmomban a férjem voltál, és nagyon jól megvoltunk, de éjfélkor mindig eltűntél a házunkban és sose tudtam, hogy hol vagy. Gondoltam már mindenre, de mindig csak azt mondtad, hogy nincs semmi baj semmi különöset nem csinálok. Egyik nap mikor megint éjfélkor eltűntél megláttam a szekrény mögött volt a fal és a fal mögött pedig volt valami féle terem amiben egy szekta szerűség volt és te voltál annak a vezetője, valamit prédikáltál nekik. Majd kiakadt rám, hogy hogyan jöttem rá erre, hogy ő a szekta vezetője, pedig csak véletlenül láttalak meg."

    így mesélte nekem, tehát én valami szektának a vezetője voltam :D Nem tudom esetleg tudtok-e ebben segíteni vagy van-e tippetek erre?

    Vagy legalább jó álomfejtő oldalt ajánlani :S :D

    Találtam egyet, de az pénzes, de mondjuk több álomfejtő véleményére is kíváncsi lennék... :)