Írd le!
  • Bokafix2
    #840
    Az uncsitesómnak múlt héten vették ki a manduláját és erről álmodtam. Azt álmodtam, hogy a műtétre vár és ott járkálunk kint a váróban, meg hogy ideges, és mondta is hogy fél, meg hogy szerinte már nem is jó ötlet, hogy kivegyék.
    Ekkor engem behívott az orvos és valami papírokat adott, utána közölte hogy hívjam be uncsitesóm, mert elkezdik a műtétet. mikor indultam a kijárat felé hallottam, kintről hörgés meg nyöszörgés szűrődik be.
    Kinyitottam az ajtót és láttam hogy tesóm át van változva egy óriási mandulává. Egy kb. másfél méteres pirosas színű nyálkás trutyi volt az egész, meg nagyon kis csökevényes kezek meg lábak látszódtak csak ki belőle és csak szörcsögött meg hörgött.
    Én nagyon megijedtem és visszafutottam, hogy szóljak az orvosnak. Az orvos kijött nézegette, tapogatta meg odagyűltek többen is és nézték uncsitesóm.
    Én megkérdeztem az orvost hogy mi történt vele, vagy mi baja, hogy ilyen hatalmas mandula lett... Erre azt mondta hogy be van neki gyulladva és attól ilyen nagy. Ekkor felébredtem.