Írd le!
  • Mr_no_NaMe
    Én ma (vagy inkább tegnap:D) nagyon furát álmodtam. Szinte alig álmodok hosszút, és az se rémálom és nem is nagyon emlékszek rá.
    Dióhéjban olyan volt az álom, hogy bevásárlóközpontban vagyunk és anyám valami olyasmit kér, hogy vegyek majd fel valamit a tévében. Aztán hirtelen robbant egy atombomba és hallottam egy ilyen hangot, hogy winterfress ez megéri, vagy vmi ilyesmi tehát ez még vicces volt. Már otthon vagyok és épp menne az a műsor a tévébe amit fel kéne venni. Itt kezdődik a para. Egy 20 év körüli srácot kínoznak meg a műsorban valami bűnözők. Valami székbe beültették és szana szájjel szabdalták és nyomkodtak ilyen vasrudakat az arcába, a végén meg levágták a fél fejét az meg végig az elejétől fogva üvöltött mint a sakáll hogy ne ne ne a végén meg odaálltak elé és fejbelőtték egy sörétessel. Itt felébredtem és aszittem majd befosok. Annyira szartam, hogy már visszaludni se tudtam. Egy az egybe olyan volt mintha 5 percel felébredés előtt ezt átéltem volna nézőként. Fogalmam sincs, hogy miért ilyenről álmodtam..
    Most megyek aludni remélem nem lesz folytatása.