Írd le!
-
Neoncsoves #685 Nekem van egy visszatérő álmom... Haverokkal hegyet mászunk, ott vagyunk a csúcsnál, és lezuhan egyik haverom, elkapom a kezét és énis zuhanok... haverom eltűnik a ködben én meg zuhanik kb 5 percig és felébredek... Én ezt úgy értelmezem hogy egyik legjobb haveromat elveszitem + nem érem el a célomat :o
Volt egy nagyon jó álmom régebben :) Nem is rég, még úgy novemberben:D
Ejtőernyős voltam (2. Világháború)Átéltem mind a 3 gyakorlóugrást(igen,álomban is tök jól éreztem, mintha tényleg ejtőernyőznék) aztán emlékszem arra hogy kb 2óráig pakoltam a "csapattársakkal" a cumókat be a táskába... tudjátok, térkép,iránytű,stb... Meg emlékszem amikor jött a bevetés, ledobtak minket éjszaka...Mentünk, német ellenállásba ütköztünk, megküzdöttünk velük... Aztán társamat eltalálták, és én kötöttem be a sebet meg minden (lehet felcser voltam:)) aztán meg nappalra beértünk egy ilyen német erődbe, ahol voltak tankok meg ilyenek elvileg... beértünk tök üres volt, elhelyezkedtünk sütött minket a forró nyári nap, izzadtunk (tök élethű volt) ellenőriztem a cuccaimat hogy megvan-e mind, és akkor hirtelen a falon berontott egy Panzer IV pont mellettem. Felkaptam a Garandom, elrohantam, és volt egy láda... Odamentem széttörtem volt benne raksivető, biztos ott hagyták a németek :) Felvettem kb 5dbot, odavittem a társaimnak, majd fedezettűz mellett rálőttünk 5en a tankra, majd az felrobbant... Aztán jött egy német ellenlökés, ahol lemészárolták a csapat 3/4ét, probáltam sebeket kötözni, morfiumot beadni, de egy csomó katonát elvesztettem... Aztán arra emlékszem, hogy mikor egyik társam sebét kötöztem, odajött egy német, társam mutatott hogy nézzek hátra, hátranéztem, mellbedöfött, otthagyott és társammal 5percig szenvedtünk... Aztán meg mikor meghaltam, felébredtem, vert a szivem mint állat, izzadtam...
Nagyon élethű álom volt (Tudni kell rólam hogy imádom a katonai játékokat,cuccokat... Sőt katona akartam lenni, de nem fog menni sajna...) Azóta nem tért vissza ez az álom, pedig nagyon tetszene egy "folytatása"