Hoz_Hun#12
Ok. Létezik Linux. Ingyenes. Miért nem azt használjátok, ha ennyire szar a win? (Tudom a szokásos szöveg)
Hát igen, a win tele van hibával, Bill bát sem csipem különösebben. Azért még nem vágom tönkre más melóját, meg gépét.
Had idézzelek: "Ha nem tenne kárt vagy egyéb bosszúságot senkit sem érdeklene."
Ha senkit sem érdekelne, akkor hol a baj a windowsal?
Szóval mégis csak érdekel valakit! Csak az a baj hogy az illető úgy tudja csak érvényesíteni az akaratát, ha egy csomó embernek aki haszálja, vagy használni kényszerül a wint, jól betesz.
Felőllem harcoljon az igazáért, mit bánom én. De engem hagyjon ki belőle. Nálam alapban jól müxik a windows. Vannak hibái, de el vagyok vele.
Ez kb olyan, hogy amerika legyen hálás az Alkaidának (vagy hogy írják), mert nekik köszönhetik, hogy az alapvetően gagyi reptéri biztonsági rendszert megszigorították. Az a pár ezer ember, aki ez érdekében felrobbant az meg le van szarva, meg a még több ezer hozzátartozó meg árva. A jó ügy áldozatai.
Hát köszönöm szépen. Tényleg hálás vagyok Mr. LoveSan-nak hogy nem vágta tönkre a gépemet-e nemes ügy érdekében. Vagy megérdemlem mert wint használok? Jó geci vagyok mi! Növelem annak a gennyes Billinek a pénztárcáját, azzal hogy a tetves, hibás oprendszerét használom.
Most komolyan úgy gondoljátok a Microsoft fejvesztve leül tökéletesíteni az oprendszerét? Kiadták a patchet (tulajdon képpen jó régen), azt jócakát. Magasról tesznek az egészre. Blasta terror mi? Jól beszartak Billék valószínüleg...
Végezetül, csak annyit, ha kevesebben látnának hőst az ilyen fasszopó vírusíróban, akkor talán kevesebben akarnának hősök lennei.