Hot Rod American Street Drag
 • GvD
  #392
  Na én csak most kezdtem el játszani a gaméval (már majd’ megfulladok az fps-ektől) és gyorsan végig olvastam a a kommenteket!
  Mi a különbség a 3-as kategóriájú felnik között? Csak annyi hogy hogy néz ki? A hétvégi futamokon érdekes az, hogy a „15-12”-es versenyen a végső futamon az ellenfél 11.xx időt fut! Hol itt az igazság? Másrészről viszont szarrá lehet szopatni a gépet azzal, hogy agyonra tuningolt géppel megindulok a „15-12”-es versenyes! A kavlifikáción majdnem végig csak kettesben megyek, és csak a végén kapcsolok 3-asba, amikor már elhagyott az ellenfél! Ezzel kb. 13.30-13.50-es időt megyek. Amikor meg bejutottam, akkor meg simán nitro nélkül megyek 9.xx-es időket, és így nyerek alkalmanként 1500 dolcsit! Az a baj hogy tényleg az utcai ellenfelek egy idő után mar nem mennek jó pénzért versenyezni, hanem csak 70-90 dollár közötti összegért!
  Azokat az időket amiket beírtatok azokat a „Test Race”-n futottátok? Annyival színesíthették volna a játékot, kvázi elleshették volna a StreetRod-ból, hogy többfajta tétje is lehetne a futamnak, és akár az ellenfél kocsiját is meg lehetne nyerni! Mert ha nincs elég pénzem miért csak az én autómat vehetik el? Meg az is szemétség, hogy az újságból vett alkatrészek néha 5 dolcsit érnek, amikor 300-at is kiadtam érte!
  Amúgy a kocsi elcsámborgásáról annyit, hogy ez azért még visz egy kis színt a játékba! Nem olyan rossz ez!
  Mik a húzogatóknál szerintetek az ideális beállítás?
  Az is szemétség, hogy ha beleszerelek egy 3000 dolcsis alkatrészt a kocsiba, a értéke megy föl kb. 200 dolcsit! Csak a CHASSIS oldalon többet számolok össze, ha eladom az alkatrészeket! Viszont meglátásom az, hogy az sem mindegy milyen típusú kocsival indulsz az elején! Meg ha kevés benne a rossz alkatrész és az újságból tudsz venni relatíve olcsón egy 6-os vagy jobb motorblokkot, meg nitrót, akkor már el sem tudod veszíteni a gamét!
  Azt viszont még nem értem, hogy ha a hétvégi versenyen kell a Custom paint, akkor miért elég a középső is? Most akkor kell vagy nem? Amúgy sem akarok 3000 dolcsis festést a kocsira!