FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Amiga
    Hát kb. -85/-40 volt a kezdeményező részéről... A dolog háttere az volt, hogy egy csaj karimhoz átköltözött egy pasi (nagy nőcsábász). Nomost költöztetéskor valahogy véletlenül hoztam a feleségét is. :-) Ott volt a pici házikóm két személyre tervezve. A feleséget a női karim alapból utálta és rendszeresen verte (10-es body skillel). Először meg akartam ölni, romlott kaját etettem vele és öregítettem a Life Elixir-rel, nem mosdott, csak koldult az utcán. Meghalni azonban nem akart. Egyszer pucéran állva elaludt a fürdőszobában, pont miután átöltözött a fürdéshez. Csináltam neki a fürdőszoba mögé egy kis cselédszobát, de közben a pasi flörtölni kezdett a szobalánnyal a csajszim előtt, ezért az nem volt hajlandó vele hálni, így a pasi ment a cselédszobába. Közben már ő is rendszeresen verte a közben megöregített, éhező, büdös banyát. Na ekkor vettem észre az egyik interakciónál a "break up" parancsot, amit ki is próbáltam rajta. Megjelentek fölöttük az áthúzott gyűrűk és a nő kiköltözött...