FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Kérdés: mitől van az hogy child és/vagy tini koru sim olykor megkapja a ruhásszekrény előtt a "plan outfit" opciót olykor(többnyire) meg nem?
    Infó: a "go out" időbeli lefolyása-> 16.00-tól lehet kérni a szülői engedélyt, 18.00-tól kapod meg a telefonon a lehetőséget, 20.00-kor jön a partner a verdával. (hátha mondtam ezzel vmi újat?)
    Javaslat: community lot-nak 8 npc. simre mérve nem kell nagyobb telek mint a 2. méretü, kevesebb textura kevesebb frame gyorsabb animáció.
    Sajnálatos: a Maxis a szükséges(!!!) patchról 7 hete mondja hogy hamarosan, 2 hete mondja hogy rögtön (még nem használta ki ez egyéb bizonytalan időjelölésre szolgáló határozatlan szavakat (mindjárt, a percen, valamely korai időpontban.......meg ilyenek)), szerintem nem szeret bennünket:((((!
    Még kérdés: szoktátok-é használni azt a bingó-szerü társasjátékot? Com.lot-ra raktam rá és előfordult hogy az ott tartózkodó összes sim egyszere játszott vele, a fun-t és a social-t 1000l nyomja felfelé, de halvány lila gőzöm sincs hogy miről is szól tulajdonképen?