FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Bazsa20
    Szeva!
    Mivel úgy gondolom, hogy elég sokat game(e)ltem a progival, ezért írok egy-két észrevételt és egyben kérem a hozzászólásokat is a témához vagyis a hibákhoz...
    Egykoron vettem a lánykának egy kis olyan építőházat, amit összetaposott idővel és hát a hátrahagyott papír-műanyag selejt lomot egyszerűen nem lehet eltakarítani (?) Azt írja rá ki, hogy "There is no action to available" Mi lehet a gubanc?
    Másik: megvolt már egy jóideje a mikró vagy pl a turmix gép és történt/történhetett valami és azóta egyszerűen nem lehet használni ha rámegyek, vagyis kiírja: "There is no action to available" Ismét kérdem, mi lehet a gubanc?
    Harmadik problematika: a Wc-nél történt...Ráklikkelek a drágára és ki is lehet választani a Clear-t valamint a Use-t, de amikor odaér a sim egyszerűen eltűnik a Wc alkalmazásánál kijelölt parancs (???) Ezt a Wc-t mégcsak eltüntetni sem lehet...Vettem mellé egy másik ugyanolyat (mondanom sem kell milyen frankón néz ki egymás mellett két tökugyanolyan Wc) a másikat rendesen használja is, de ismét csak ismételni tudom önmagamat, vagyis:mi lehet a gubanc? Ezek szerintetek olyan dolgok, amik patch-re szorulnak, esetleg ti is találkoztatok már ilyen, esetleg ehhez hasonló dolgokkal?
    Zárszóként még annyit, hogy sajnos játék közben leültettem a gép elé a mostanra már papa korba lépő, egykoron hölgyek millióinak szívét megdobogtató simemet és sajna kiválasztottam vele a Find an own place opciót, azaz kiköltöztettem az egykor a maga két kezével felépített saját házából, szerető felesége természetesen követte Őt... A fia és a lánya egyedül maradtak abban a nagy házban...Tudnátok valami tippet adni nekem, hogy meg lehet-e valami úton-módon oldani azt, hogy visszatérhessenek a szülők az eredeti házukba a gyerekeik mellé? Danke!