Spyware telepedett a gépemre
  • matehoki
    Sziasztok!

Van egy 'kis' problémám.Egy cég ami a Spyware eltávólitó programokat árul, az a gépemet tele tette Spyware izével.És olyan üzeneteket küld hogy vásároljam meg náluk az eltávolitó programot, ami nem kis pénzembe kerülne! Pár hete próbálkozok leszedni a gépemről, de nem sikerül, már azon gondolkodom hogy újra telepitem a gépem!De valahogy még is jobban szeretném ha le tudnám szedni egy programmal.Ez a cég elvileg olyan virúsokat tett fel a gépemre amit csak ő tud leszedni! Már ott tartok, hogy az internet explorernél nem tudom át állitani a kezdő lapot, mindig a cégnek a honlapja jön be! És folyamatosan felugró ablakban reklámokat kapok, ami eléggé zavaró! És olykor lefagy az interten Explorer-em is és újra kell inditanom a számitógépemet!És a tálca jobb alsó sarkán egy bazi nagy felkiáltójel villog mindig!
    Azért irok, hogy szerintetek milyen program tudná ezt eltávolitani, amiért nem kell fizetni?Vagy inkább újra tegyem a gépem?Mondjuk igaz, hogy a testvérem megprobálta már újra tenni a gépet, de az mondta nekem hogy nem tudja! Igaz annyira nem is ért nagyon hozzá, de nem tudta a Windows XP-t újra tenni.
    Tudnátok nekem segiteni?