Érdmemes lecserélni a meglévő konfigot?
-
"Csak hogy ez egy 1466os proci es nem 2800as."
Naés? Mi van ráírva? Mennyi+? Mert nem 1466+, az tuti...
"Mutatok neked olyan 2800+os Bartont, tuningolva ami tonkreveri huzva a szaros 2.8as P4-t 3.5re huzva.
Es meg az is olcsobb nala 30 ezer forintal."
Persze! Olcsóbbnak, olcsóbb, ez tény. A többi meg csupán fantázia...
"Most akkor jobb az Intel ? NEM"
Ki mondta, hogy jobb? Te pocskondiáztad és lehordtad a sárga földig, én meg szóltam, hogy kissé el vagy tévedve, mert nem rossz. Neked üldözési mániás van... :-P
"Latom mondatertelmezesbol felvoltal mentve"
Ha már személyeskedni akarsz, akkor te meg fogalmazás és nyelvtan alól voltál felmentve :-P
Hat en ahogy az arakat nezem olcsobbak , mint az Intel processzorok, persze ettol meg gyarthatsz elmeleteket, hogy mi lenne ha, meg igy meg ugy"
Direkt a te kedvedért megnéztem egy árlistát és mit találtam:
K7 XP 3200+ 400MHz Barton
Nettó 106 700 HUF
Bruttó 133 375 HUF
Hmm...
"En az Intelnel uj felso kategorias procinal egyszer sem hallotam, hogy adtak e el 100k Ft alatt."
Ugyanaz az árlista. A proci max 2 hónapos és nem éppen alsókategóriás:
P4C 3 GHz S478 512Kb
Nettó 90 200 HUF
Bruttó 112 750 HUF
Újabb hmm...
Légy kedves és kímélj meg a 3200+ sokkal erősebb voltáról szóló meséidtől. Ez egy 800-as QFSB-s proci...
"A jo hasonlat kb erre, hogy van egy BMW es egy Mercedes es az azonos kategoria kozott csak az aruk kulonbozik a masiktol."
Már hogy lenne azonos kategória? Mercedest az vesz, aki akar egy viszonylag kényelmes és strapabíró, de tolvajok által kedvelt autót. A pénzéért azt kapja, amit elvár: minőséget.
BMW-t meg az vesz, aki azt hiszi, hogy +30 LE meg egy csicsás kasztni már jobb csajmágnes, mint egy rendes autó. :)
Na mindegy. Elég nekünk az is, hogy procikról beszélünk, az autók maradjanak ki :)