Érdmemes lecserélni a meglévő konfigot?
  • [Jakuza]
    Marhasag ? MUHAHA ?

"Aha! Tehát tuningolsz. A P4-ek arról híresek, ugye, hogy nem lehet őket húzni... A 2.8-as P4-ből kiszedhetsz 3.5-öt. Most akkor hozza vagy nem? NEM!"

Csak hogy ez egy 1466os proci es nem 2800as.
    Mutatok neked olyan 2800+os Bartont, tuningolva ami tonkreveri huzva a szaros 2.8as P4-t 3.5re huzva.
    Es meg az is olcsobb nala 30 ezer forintal.
    Most akkor jobb az Intel ? NEM

Most vennem kellet volna egy Porsche kasztnit amiben van egy trabant motor jo dragan ?

"Itt melyik a Porsche és melyik a Trabant? Ennek semmi értelme..."

Latom mondatertelmezesbol felvoltal mentve.
    Porsche kasztni es benn egy 20 loeros Trabant motor.
    Elmagyarazom neked, mint egy 5 evesnek , hogy te is megertsd. Csilivili kivul , de a teljesitmenye egy szar. Nem veletlenul nem erdemes az 1,5os Tualatint meg 2 GHzes P4re cserelni.

"Az AMD sem rád gondol mikor olcsóbban adja a procijait, sőt! nem is szívjóság húzódik meg a háttérben! Egyszerűen csak nem tudná eladni drágábban. Ha vennék, emelne. Ne légy vak!"

Hat en ahogy az arakat nezem olcsobbak , mint az Intel processzorok, persze ettol meg gyarthatsz elmeleteket, hogy mi lenne ha, meg igy meg ugy.
    Csak megsugom Kanadaban a 2GHzes Opteron nyitoara atszamitva FT-ra 70000 Ft.
    En az Intelnel uj felso kategorias procinal egyszer sem hallotam, hogy adtak e el 100k Ft alatt.

"Aki megteheti. Mindenesetre én nem hasonlítanám az 5 milliós Golf-ot a 10 milla körüli Volvokkal..."

Te olvastad mit irtam ? Vagy csak beindult a gyomorideg ?
    Na akkor hogy megegyszer ertelmezni tudjad.
    A jo hasonlat kb erre, hogy van egy BMW es egy Mercedes es az azonos kategoria kozott csak az aruk kulonbozik a masiktol.
    Szal itt nem 5 millios Golf es 10 millios Volvorol van szo.
    Es azt marhanak hivjak, aki mint atlagpolgar kidob 5 millioval tobbet azert hogy kaphasson egy BMW helyett egy azonos ketegoriaju Mercedest.
    Aki meg milliardos annak meg ugyis mindegy.