Igen, beismerem, elragadtatam magam és túlzásokba estem.
A SG bugos az Opera7.x ben (a 6 os szériában tökéletes volt, Operáék se tökéletesek).
A textboxos hiba az SG-n ha az egérkurzorral kimész a boxból akkor a szövegkurzor a szöveg elejére ugrik szintén a 7esek hibája.
Én szeretem az Operát, angyon jó kis böngésző, és ezek a hibák mellett is szívesen használom, elégedett vagyok vele.
A netkapcsolat gyorsasága nem a böngészőtől függ, igaz ezt is le lehetett szűrni a hozzászólásomból de ez hülyeség :) a ramcache miatt a odavissza gombok használata elsz gyors, ha rossz linkre kattintuk pl és nyomunk egy Visszát nem áll le böngésző tökölni :) ezt az IE nemtudja igazából csak akkor érzed ha sok Operázás után leülsz egy Ie elé.
Még egy költői kérdés: mi lett volna ha nem építi be az IE-t a M$ a winbe. Ha mindekinek választania kéne böngészőt mielőtt netezni akar. :) szerintem akkor nem lenne 95%os az IE, lehet hogy ő vezetene, tökéletesen igaz hogy böngészésre tökéletes. Ja és nem vagyok elvault Ie gyűlölő sem, nomeg az Oprat sem istenítem, én azt szeretem a legjobban, és ha tehetem azt használom.