- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    Valaki komolyan veszi ezt a fos aranylabda bohózatot? Ahol a BL győztes csapatból 3 (azaz három) ember kerül be az év csapatába, abból a csapatból, amit pedig porrá zúzott az elődöntőben (tisztelet amúgy a Barcának, félre értés ne essék) meg 4 (azaz négy)? Vicc az egész, nem azért. Mi mezei szurkolók persze lehetünk más véleményen, valaki szerint megérdemelt CR elsősége, szerintünk nem, hát istenem, különbözőek vagyunk. De azért elgondolkodtató, hogy mit kell tennie egy játékosnak, amellett, hogy bevezeti a csapatát a BL döntőben, ott kioszt egy zseniális, mindent eldöntő gólpasszt, megnyer mindent a csapattal, amit csak lehet (épp csak a szezon előtti Német Szuperkupát nem)? Nem lőtt mesternégyest a Rayo Vallecanonak, tény, sem az Osasunának. Persze, egyéni díj meg minden, de talán valahol mégsem az, nem? Az egyénnek az a dolga, hogy a csapatot győzelemre vezesse, nem pedig az, hogy saját magának gyűjtse a dicsőséget (/romantika). Nem mondom h CR szar meg stb. Szerintem Ribery most megérdemelte volna. Tényleg nem tudom, mit kéne még tennie ahhoz, hogy észrevegyék (pedig amúgy nem komálom a franciákat).

Nekem kb mindegy. Kapja CR meg Messi az aranylabdákat, Ribery meg nyerje a BL-trófeákat. Még ha ez nem is lesz így persze :). Csak picit őt sajnálom - már amennyire lehet, így ismeretlenül, több száz km-rel arrébb tőle. Remélem, ez még jobb teljesítményre sarkallja majd inkább.