Erről mit tudtok?
  • Axon
    #6
    Én leszedtem és megnéztem.
    Aztán azt gondoltam, hogy valaki rossz tréfát űz velem.
    Még most sem akarom elhinni, hogy ez tényleg egy 2003-ban kiadott kalandjáték.
    SŐT!!! Daccos leszék és azért sem hiszem el.

    Nos a játék irányítása és egész külleme hasonlít a Myth-re, csak azt ha jólemlékszem úgy 1991-92 körül adták ki. Most meg hát... léptünk egy új évezredet.
    Egy rajzolt hajón vagyunk kiindulásképpen. Olyan rjzolt hajón amit a win98 beépített rajzolójával 8Paintbrus vagy miafeneaneve) 5 perc alatt bárki megrajzol. Aztán nyilak mutatják, hogy merre lehet menni és ha klikkelsz akkor a progi betölt egy újabb .jpg képet. Osztán ennyi az egész "fantasztikus" kaland, hogy rémegyszerű kis képecskéket töltöget befele és lehet elalélni.
    Ja!!! Mondtam már, hogy csak 640x480-ban hajlandó döcögni? Megfejelve ezt azzal, hogy megkérdezi átállítsa-e a windóz eredeti felbontását (ami általában ma már mindenkinek 1024x768 vagy 1280x1024 körül mozog) 640x480-ra, mivel akkor teljes képernyődön pompázik a "csoda". Megteheted, hogy ezt nem engedélyezed a kicsikének, de akkor magadra vess, mivel a képernyő közepén egy kicsiny ablakban kell silabizálnod a varázslatos grafikát, körülötte meg a hatalmas fekete semmi.
    Az is lehet, hogy az elején feladtam és néhány órai kemény játék után már egy szuper-hiper 3ds csodavilágba pottyanunk amit természetesen a DOOM3 grafikus mutorja vértizzadva varázsol elénk....