image-BD73_519E93E2.jpg
  • Liszi
    csak tudod elég nehéz úgy játszani, hogy az ellenfél JOBB mint TE. Régen játszottunk egy edzőmeccset, az egy évvel idősebb MTK korosztályos csapatával, és hiába akartunk, hiába hajtottunk, egyszerűen fizikálisan, gyorsaságban, és nem utolsó sorban KÉPZETTSÉGBEN jobbak. Hiába tudod odarúgni 10-ből 7-szer, ő odarúgja 9-szer. Hiába megy a bicikli-csel vagy a marseille roulette de amíg megcsinálod egyszer ő megcsinálja 3-szor kétszer olyan sebességgel.

kontrákra meg ilyenekre semmi esély építeni se, nem tudom mit mondott nekik Egervári, vagy Pisont, de szerintem senki nem tudna okosabbat. Kontrázhatnánk de Présingert és Kisst is odavissza lefutná a jobb szélsőjük, vagy védőjük, vagy nem is tudom, hogy hívjam.

A védelem nem léphet ki egy-egy felpasszra, látszik a sebesség-különbség, egy pillanat alatt le is fordulnának.

a 16 (!!!) éves szűrő gyerek hogy néz már ki? az ilyeneket mivel etetik? Korcsmár is úgy pattan le róla ahogy éri.. És ezzel nem az Ő érdekeit bántom, hanem ennyivel vagyunk gyengébbek, nem szarabbak, mert erről nem tehetünk.

Persze, boncolgathatnánk azt is, hogy a fél méterrel alacsonyabb támadók miért érnek oda a beívelésekre és miért tudnak fejelni, de ez nyugodtan mehet a Hiba nevű számlára.