image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    Sampdoria - Metalist Harkiv
    na ez tuti nem lesz hazai !
    a metalist harkiv 6 uefa mecsen kapott 1 gólt ,de azt is még az elején a besiktastól!
    azóta gólt sem kap és csak nyer nyer és nyer
    sszerntem nem a sampdoria fog az útjába állni!
    a lech poznan-udinese meg mondtam hazai nagyon tuti..odavágó két meccses udine nem vmi jo formában van..stb hazai!
    ajándék az odds =)

aalborg-deportivo
    ez is hazai lesz sztem, a visszavágón kikapnak majd és a depor megy tovább de saját stadionban nem fognak vereséget szenvedni.

Nijmegen - Hamburg
    hazai,a hazaiak jók nagyon és hát odavágó és illene nyerni!

bremen-milan
    ez is jó meccs,itt vendég győzelem lesz!
    a bremen nem vmi stabil ujabban és hát a milan ezt kifogja használni.
    a hamburg ellen a milan 1-1et játszott barátságos meccsen.és a hamburg azért jobb csapat most(!) mnt a bremen,+ tétje is van ,tuti vendég 1-2 a végeredmény

aston villa-moszkva
    hazai ez is
    Bordeaux - Galatasaray
    ez is jó meccs,szintén hazai a vendégek gyatra formában vannak + 1.mérkőzés
    köbenhav-city ez meg nálam 3 esély inkább 1x de végülis lutri nagyon.
    a shaktar-totenham is lutri bár erősnek érzem a hazait de a totenham tud nagyon jól is játszani.

összességében nekem most tetszik az uefa kupa és a sorsolás is nagyon jó,abból a szempontból hogy az esélyesebb csapatok most otthon vannak.
    ha pl egy két helyen fordított lenne a felállás már 3esélyes lenne a mérkőzés példa erre ha udinese kezdene otthon akkor lövésem se lenne,hogy mit tegyek erre a meccsre!De mivel idegnebne kezd igy bátran megteszem a hazait!
    am jó előjel nekem,hogy a mostani uefa szezonban amikor mixet töltöttem mindig nyertem (lekopogom) és hát bízom a jó folytatásban :D
    vajon lesz-e aki ezt mind elolvassa ^_^