image-BD73_519E93E2.jpg
  • Banano
    Mi baj van az uru -francia 0-0 val?Igen..elvileg jönnie kellett volna az Uru győzelemnek,de egy X is bőven jó nekik.

Anglia - USA 1Ft-ot nem tettem volna angol sikerre annak tudatában hogy az usenka mennyit fejlődött,ki is hagytam azt a meccset mert simán benne volt egy X2.

Szerbia - Ghána két "egyforma" erős csapat háromesélyes meccs.
    Olaszo-ra egy Ft-ot sem paraguay ellen X2 is benne volt.
    Új Zéland uccsó percben egyenlített,de egyébként erre se lett volna érdemes nagyobb pénzt rakni,a tótok nem olyan jók.
    elefántcsontpart - portugália , első meccs ez is , mindkettőnek jó az X, van aki arra tett h nem lesz gól a meccsen,és igaza lett.
    Spanyol svájc ,meglepetés ez tény..de egy X is benne lehetett akár.
    Görög Nigéria - nigéria piros miatt lett annyi amennyi,persze ezt is vehetjük félig meglepetésnek
    Franciák szarok ez most már egészen biztos,nem tudom minek kell erőltetni a francia fogadást.
    Német szerb is lehet meglepetés,de még a németek mondták hogy a szerbek a legerősebbek a csoportban,és tőlük tartanak egy kicsit.
    Tegnapi angol x-et is hozzáteheted.

Szóval nem volt itt SZÁMOMRA olyan túl sok meglepetés..persze úgy is lehet fogadni hogy ,,angol,német,olasz,brazil,argentín végig nyerni fog és helló szia" csak ennek nincs értelme.