image-BD73_519E93E2.jpg
  • Matte
    na akkor tegyük tisztába a BETCLICK-es kérdést, írtam az ügyfélszolgálatnak, kb 20 perc után válaszoltak.

Íme a KÉRDÉS:

"Üdvözlöm! A -kezdő- bónusszal kapcsolatban lenne két kérdésem. Ha jól értelmezem, akkor 20.000 Ft-ot befizetek, megteszem egy fogadásra, ha nyertem akkor nyertem, ha veszítettem, akkor visszakapom a 20.000 Ft-ot, amit ha akarok, ki is vehetek. A kérdéseim a következők lennének: Amennyiben nyerek az első, 20 ezer forintos fogadásommal, akkor a nyereményemet meg kell forgatnom, avagy ha úgy tetszik egyből ki is vehetem? Semmiféle feltétele nincs annak, hogy kiutaltassam a számlámra? Persze ez a kérdés ugyanúgy vonatkozik arra az esetre ha veszítenék: visszakapom a 20.000 forintot, amit ha nem akarok már nem kell feltennem? A másik kérdés -mert ez nem tisztázott-: ez a "bónusz", kockázatmentes fogadás ez vonatkozik kombi fogadásra is? Ergo megtehetek én kombiban teszem azt 3 világbajnoki mérkőzést (mondjuk kombiban három H győzelmet, ha mindegyik szorzója külön külön 1.5 például)? Köszönöm a segítségét."

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VÁLASZA:

Kedves .....!

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a megforgatási kötelezettség nem vonatkozik üdvözlő bónuszainkra. Egyszerű és kombinált fogadás kötése is lehetséges.

Reméljük, hogy kielégítő választ adtunk a kérdésére, illetve sikerült megoldanunk a felmerült problémát.

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Köszönjük, hogy játékához a BetClic-et választotta.

Tisztelettel:

......

BetClic Ügyfélszolgálat