image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    a hazaiakban vagy a döntetlenben ?
    hát eléggé mint tegnap a hertha győzelmében és a stat utan a wolfsburgéban.
    a wolf győzelmét a következőre alapoztam!
    a salke 4 kapott gól nélküli mérkőzést nyert meg majd kapott ki kétszer
    ebből jött,hogy a
    dortmund 4 mérkőzés óta nem kapott gólt úgy nyert és elvileg most jönnie kéne 2 vereségnek mint a salkénál és lám jött is :)
    persze azért itt hozzájött h a wolfsburg otthon vmi 13 gy és 1 d -s stattal rendelkezik.

a fener győzelmét meg azért mert a bajnokságban oda visza verte a besiktast és ha ott 2szer sikerült legyőznie akkor a kupában is sikerülhet
    a stuttgart jó formában van és hát a salke 2 mecs óta kikapott igy nem lenne meglepő még1 vereség :D

a barca meg szintén 2szer verte a bilbaot és kupadöntő és van olyan érzésem h a barca idén bajnok,kupagyőztes és bl győztes lesz!

bremen meg formában van 1 idegenbenli győzelme volt eddig a bundesligaban és hát a fasza formában levő hamburg otthonában is tudott nyerni akkor most miértne sikerülne neki?

döncik melleti érvek.

a döntetlennél a hajduk splitet azért tetem meg a bajnokságban 2szer is megverte a dinamo zagrebet.
    a tippmix meg a zagrebet várja igy gondoltam ha a bajnokságban sikerült 2szer is nyernie akkor egy kupadöntőn egy iksz nem is lenne meglepetés

lazio samp
    hmmm szoros mecseket toltak a bajnokságban+megérzés+döntő
    sochaux-monaco
    hát itt megézés + tabellára tekintve nagyon alacsony a hazaia szorzója mielőtt az oddsokat megnéztem kb vártam volna 2.00 ásat minimumés a vendégre meg 2.4 et és nem igy lett ezért is érzem dönteltnnek.