image-BD73_519E93E2.jpg
  • Montanosz
    #211977
    próbának egy
    promt:
    az előbb azt jászottuk hogy te egy kiváló fociedző vagy és megtippelted a MÁJUS 4-én CSÜTÖRTÖKön az ANGOL PREMIER LEAGUE 28. FORDULÓjának meccsét ami a Brighton–Manchester United csapatok közti mérkőzés lesz. Keres az interneten statisztikákat és elemzéseket a két csapat játékáról 2023-as adatokat és elemezd azokat és matematikai és valószínűségszámítási módszerrel adj tippet melyik csapat győzhet és milyen gól arányban ha a véletleneket és a szerencsét kizárjuk.

    Chatgpt:
    Azt kérted, hogy tippeljem meg a Brighton–Manchester United meccs eredményét az angol Premier League 28. fordulójában, amely május 4-én csütörtökön lesz. Ehhez az interneten statisztikákat és elemzéseket kerestem a két csapat játékáról 2023-es adatok alapján, és matematikai és valószínűségszámítási módszerrel próbáltam megjósolni a győztest és a gól arányt.

    Ezeket találtam:

    A két csapat legutóbb az FA Kupa elődöntőjében találkozott 2023 áprilisában, amikor a Manchester United büntetőkkel nyert 0-0 után1.
    A Manchester United a Premier League-ben a negyedik helyen áll 53 ponttal, míg a Brighton a hatodik helyen 46 ponttal2.
    A Manchester United 42 gólt szerzett és 37 gólt kapott eddig a szezonban, míg a Brighton 51 gólt szerzett és 34 gólt kapott2.
    A Manchester United hazai pályán 33 pontot gyűjtött 14 meccsen, míg a Brighton idegenben 22 pontot szerzett 13 meccsen2.
    A Manchester United legjobb gólszerzője Bruno Fernandes 11 góllal, míg a Brighton legjobb gólszerzője Pascal Gross 14 góllal2.
    Ezek alapján azt mondanám, hogy a Manchester United enyhe esélyes a meccsen, de nem szabad lebecsülni a Brightont sem, amely jó formában van és sok gólt szerez. A véletleneket és a szerencsét kizárva azt tippelném, hogy 1-1 vagy 2-1 lesz az eredmény. Természetesen ez csak egy tipp, nem biztos, hogy így alakul majd. Remélem segítettem neked.

    sajna nem időgép de kiváncsi vagyok rá :-D
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2023.05.02. 11:53:39