image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Én ismerek olyat aki építési vállalkozó volt pár évvel ezelőtt, megkapta a tető árát (amit meg kellett volna csinálnia) pár milka volt és eljátszotta a kaszinóban. Valami 200e maradt és még azt is fel akarta tenni ,hogy hátha visszajön és akkor szóltak neki ,hogy hé ne legyél hülye.
    Egyik haver meg nagy játékgépes volt régen, tavaly nyáron beült 1000 Ft-al az egyik gépbe elpörgette rakta be a következőt az is elment neki rakná az újat, mondom álljál le, mert elmegy minden. Felállt és elmentünk a lebujból, út közben mondta, hogy jó, hogy leállítottam, mert ha nem szólok minden lóvét ami nála van beküldi a gépbe, mert ha belekezd egyszerűen nem tud megállni, és sajnos rengeteg ilyen akarat gyenge ember van. Én 1x játszottam ilyen pénznyerős hülyeségen, akkor is úgy volt ,hogy kifigyeltük ,hogy egy fazon már több 10e-el volt benne és nem adott neki semmit, na a többiek kitalálták dobjunk össze egy keveset és pörgessünk hátha majd adja, na jó mondom 700Ft-ot beleadok a vége az lett, hogy megdupláztuk a lóvét. Ennyi elég is nekem ebből :)