image-BD73_519E93E2.jpg
  • miluu92
    Egyébként akik ennyire hisznek a bunda témában(ami természetesen létezik, de messze nem minden az, ami annak tűnik, azaz szimplán nem jön a papír) azokat egyáltalán nem értem mit keresnek egy fogadási fórumon, azt meg végképp nem értem miért is játszanak. Elég felesleges pénzkidobásnak tűnik a történet ilyen felfogással. És elég egy kicsit belegondolni a dolgokba épp ésszel, illetve jó lenne annyit látni a dologba, amennyit mi láthatunk. Itt ez a HJK meccs, azért elég kevés ész érvet tudnék felhozni, hogy kinek is lett volna jó, pont ezt a meccset eladni a bajnokság ezen szakaszába.
    Vegyük például a hétvégi Dortmund meccset, abba kicsit könnyebb belemagyarázni a bundát. Vagy mégsem? Ott ugyebár a Dortmundnak mindegy volt, míg a Hoffenheimnek nagyon nem. Csakhogy, ha nézzük a történteket bőven benne van, hogy mégsem bunda volt. Gondoljunk bele. A BVB 1 héttel a BL döntő előtt gyakorlatilag a legerősebb keretével állt fel, 70%-ban birtokolta a labdát, 15* lőtt kapura, és a Hoffenheim csak emberelőnyben (ráadásul kapus nélküli BVB ellen) tudott csak nyerni, nem beszélve arról, hogy 11-essel. Ami ugye mondhatjuk, hogy bunda, de azért ilyen bármikor előfordul(hat), hogy emberelőnyben fordít akár a gyengébb csapat. De ha bunda lett volna, kötve hiszem, hogy olyan felfogásban játszott volna a Dortmund, mint amit említettem, kockáztatva, hogy elúszik a "megjátszott" dolog.