-
Na akkor most szépen reagálok mindenkinek a kijelentésére
Effe , egy sportot , most ne az határozza meg , h mennyire durva meg h mennyire jó kondíció kell hozzá , főleg egy olyan sportba ahol gólt kell szerezni , sztem a brutalitás maradjon meg a küzdősportokban , egyszerűen nem tudom másnak megítélni a jégkorongot csak egy olyan sportnak amit nem a játék szépségéért , hanem a brutalitásáért szeretnek az emberek
Vízilabda , elképesztően egy olyan sport amiben tényleg semmi különleges nincs , csak passzolgatnak , viszont ehhez elismerem h kell egy kis tehetség is , bár nem is itt inkább a testfelépítéstől függ nagyon
most reagálnék Weed üzenetére , h a kézi labda egy szép sport és h csak azért van ez a véleményem , mert nem vagyok képes rá
Először hadd mondjam el képes vagyok rá bőven , és azt kell mondjam h nem profi szinten elég jó is voltam belőle.
a kézi labda tipikusan az a sport amit a tehetségteleneknek találtak ki , egy olyan sportot nem ismerek , ezen kívül amibe tehetség nélkül is egész jól lehet játszani és ez épp azért van , mert semmi különleges nincs benne csak dobálgatni kell a labdát és csak elkell dobni a kapus mellett
abban is biztos vagyok , h beállítanánk a világ legjobb kézi kapusát a kapuba 10/9-szer a legamatőrebb játékos betalálna neki
Azért azt is megnézném hogy egy tehetségtelen játékos fociban kapna egy 50méteres paszt és levenné e azt a labdát , kéziben meg egy tehetségtelen kapna egy egész pályás paszt merem állítani , h megfogná
Davixx , ha a kézibe tényleg ilyen sok a látványos csel légyszíves linkelj be egy videót róla és bizonyítsd be nekem , h 1000+1 csel van a kézibe
És köszönöm szerintem tisztáztam minden kérdéses sportot