-
Dean Winchester #202428 ki az aki hétvégén a kupában képes a chelseara fogadni 1.6ért? én poénból inkább a soton győzelmet tenném, de inkább kihagyom :D
swansey-arsenal is annyira 3 esélyes mint állat.
4.osztályú csapat kiejtett minket, nem lepődnék meg ha most is búcsúznánk a kupától.
ha jó napot fogunk ki akkor nyerhetünk de ha úgy játszunk mint a soton ellen akkor nem kell a továbbjutásért izgulni 1 percig sem. pláne,hogy a bajnokságban hazai pályán kaptunk ki tőlük 0-2re. szóval nálam a hazai gól eléggé borítékolható...
Walsall - Portsmouth
H 1,80
persze régen nyert a portsmouth de hazai pályán is kikapott, ráadásul jobb formában van a walsall, szerintem ez jó lehet hétvégére...
Napoli - AS Roma
roma idegenben még nem ikszelt, bajnokságban is elég régen.
szerintem jöhet az x, de ha az nem akkor a napoli nyer szerintem.
Lazio - Cagliari
cagliari 3 mérkőzés óta nem lőtt gólt a lazionak, hazai jobb formában (sőt!) vendégek rossz formában, viszont nagyon régen ikszeltek egymással csupán ezért félek az x-től.
egyébként hazai győzelmet várok
Catania - Torino
torino idegenben eddig 2szer szenvedett vereséget s 6szor ikszelt az 1 győzelem mellett.
három esélyes ez a talákozó
francia kupákra nem tennék, könnyen borulhat a papír.
psg győzelmet meg 1.03ért nem üzlet megtenni, hendivel 1.18ért pláne nem bármennyire is biztos a hendis győzelmük hiszen az 1 gólos győzelem is ugyanolyan továbbjutást ér mint a két gólos.
Udinese - Inter
egymás ellen 8 meccse nem ikszeltek,inter idegenben eddig 0 döntetlennél jár.
talán x jöhet, de ugye nálam az inter tiltólistán van...
cp-stoke
elmúlt 9 meccsükből 1 döntetlen sem született.
West Ham - Manchester United
elmúlt 16 meccsükből 1szer sem ikszeltek. érdekesség,hogy a bajnokságban legutóbb a mu hazai pályán az első percben lőtt góllal nyertek 1-0ra.
Most idegenben nyerne a mu? szerintem ikszre jók lehetnek, hazai gól is jó lehet.
QPR - West Brom
érdekes meccs ha az előző forduló eredményeit nézzük. a qpr-nek a chelsea otthonában ki kellett volna kapnia helyette nyert, míg a wbanak illett volna a jelenleg rossz formában levő fulhamat ütnie, helyette kikapot ! ezek alapján nálam hazai győzelem is elképzelhető de a döntetlent sem zárom ki.
nálam a hétvége biztos meccse a walsall győzelem, de kérdés h ez vagy a 2.5 over ami fog jönni ezen a találkozón?
200 ft-os poénszelvény, de lehet nem kéne sajnálnom 400ft és kombiba rakni...
240 Napoli - Roma D 3,20
230 Udinese - Internazionale D 2,95
154 West Ham - Manchester Utd. D 3,40
97 Walsall - Portsmouth H 1,80
Eredő odds: 57,77280
+ aki tudja neten teheti a swansey gólt lő opciót.