-
szmegma #202423 ehhez mit szóltok hétvégére?(tudom,hogy még korai erről beszélni,de várhatóan csökkenteni fogják a szorzókat és a csütörtök-pénteki kínálatban nincs túl sok foci)
172 Sevilla - Osasuna H 1.60
230 Udinese - Internazionale V 2.43
240 Napoli - Roma H 2.15
247 Swansea - Arsenal: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1.67
Eredő odds:13,959864
a két olasz meccsel kapcsolatban aggaszt,hogy még se az Inter,sem a Napoli nem játszott döntetlent vendégként ebben a szezonban!
viszont az Inter nagyon jól kezdett idegenben(6-0-0 azt hiszem),azóta viszont nem megy nekik,szerintem most összekapják magukat és behúzzák ezt a meccset Udinében,főleg,hogy a hazaik igen rég kaptak ki otthon.
a Napolira nem értem ezt a nagy szorzót,szerintem csökkenteni is fogják 1.9 környékére,szvsz jobb csapat az AS Románál,jobban is állnak idén,a Bologna elleni hazai zakót pedig feledtetni kell egy rangadón aratott győzelemmel(esetleg van kulcsfontosságú hiányzójuk,amiről én nem tudok és azért ilyen nagy az odds?)
a Sevilla nagyon pocsék formában van...Negredo is sérült volt mostanában,de ezt az Osasunát meg kell verniük,ha nem akarnak ők is a kieső zóna közvetlen közelébe kerülni,holott szerintem jó csapat,már ha nincsenek tele hiányzókkal...
az Arsenal eddigi kupameccseiből kiindulva válaszottam a 2.5 over opciót,két gólerős csapat találkozik,az FA kupa pedig szerintem nagy jelentőséggel bír mindkét csapat számára,kérdés mennyire fáradtak a rengeteg meccs után? :S