image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    én is mondtam egyik tagnak,hogy hazai gól jön tegyen over 1.5 a 70.percben, aztán a 80ban is mndtam h itt jönni fog xD végül jött, jah...

azért az vicces,hogy anno azt mondták ha tippmaxon a szorzók picivel nagyobbak mint a mixen. erre
    standard liege győzelem mixen 1.3, maxon 1.25
    anderlecht győzelem mixen 1.2 maxon 1.16

Stoke - Southampton
    8 vs 17.
    5-4-0 vs 1-1-6
    lőtt / kapott gólok aránya: 11-4 vs 9-21
    szerintem a stoke ütni fogja a soton-t , akár hendivel is, 2-0as végeredményt várok!
    5 mérkőzés óta mindig páratlan a gólok száma, ez nem sokat jelent de itt a hendis siker is jöhet, ám a stoke gól ajándék kategória.
    a győzelmük szerintem jönni fog, alap lesz a hétvégi szelvény összeállításánál.

Aston Villa - Wigan
    wigan idegenben eddig egyszer sem ikszelt. aston villa elmúlt két meccsén 12 gólt kapott, egyet sem lőtt! szerintem ez a meccs döntetlenre fog végződni. vendégektől várok 1 gólt...

Reading - West Ham
    reading elég régen nyert már bajnokit. tavaly a championshipben oda-vissza hendivel verte a wh-t !
    erre sokat nem mernék tenni, mert az elmúlt fordulóban vártam tőlük egy gólt még sem sikerült lőniük így ez a tipp csak poénszelvényre jó..

Everton - Chelsea
    erről már írtam! vendég győzelem nem lehetetlen küldetés, a vendégek góljára az 1.3as szorzó nagyon baráti.

Manchester United - West Brom
    elmúlt négy mérkőzésük alkalmával mindig 2 gólt lőtt a mu a wba-nak!
    1.35ért tegye meg a fene a hazai győzelmet, inkább 1.73ért megrakom a vendégek gólját. A döntetlent abszolút nem zárom ki!

QPR - Liverpool
    hazai gólt várok a qpr-től de ez a pool néha megye3 szintet mutat , olykor viszont a legjobb formájukat is képesek hozni. erre a meccsre most nem rakok semmit.

5/4-es kombira ez jó lehet.
    100 ft-os alaptétre ~ 6300 ft nyeremény jöhet.
    ha a wigan döntetlen nem jön be akkor a befizetés megtérül, ha bármelyik más hibázna akkor a befizetés duplája visszajön.
    130 Manchester Utd. - West Bromwich: West Bromwich szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,73
    150 Stoke - Southampton H 1,84
    236 *(0-1) Everton - Chelsea V 1,42
    106 Aston Villa - Wigan D 3,25
    166 Arsenal - Newcastle: Newcastle szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,54
    Eredő odds: 62,95575