Dean Winchester#200093
Liverpoolban Fábio Borini kidőlésével és éppen a londoniaknak elpasszolt Andy Carroll (aki egyébként szintén sérült, de formán kívül szerepelt és gólképtelen volt az ősszel) kiválásával egyetlen valamirevaló csatár maradt, Luís Suárez.
Az uruguayi márpedig a múlt héten kezezésért besárgult, ami az ötödik volt neki az idényben, így nem áll csapata rendelkezésére, és ezért játszott csütörtökön Udinében az Európa-ligában. A szakportálok szerint Jonjo Shelvey pótolhatja, de igazából édesmindegy, ki lesz ott, miközben Suárez 15 bajnokin 10 gólt szerzett, a csapat összes további támadója nullát, azaz nullát.
Szóval, hogy Luis nem játszik így szerintem még biztosabb a pool holnapi veresége....
bakkerman: lehet több ezer forinért játszott és csak ez jött be, úgy lenne a fasza ha őszintén megmondaná,hogy mennyit költött aznap ilyen poén szelóra :D mindenképp jár a gratuláció de ha csak ez az egy volt akkor különösen durva... szóval szép ez , én szeretem nézni a nyertes szelókat, főleg mikor valaki ennyit eltalál.