-
Dean Winchester #198251 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
HSV Hannover - Fürth
a hannover nem annyira gáz csapat,hogy sorozatban 3 vereséget is megengedjen magának ám mivel kurva régen nyert a fürth meccset, ráadásul német bajnokiról van szó, én csak félve mondok ide hazai győzelmet.
Borussia Dortmund - Düsseldorf
kib***tt jó formában van a BVB , nyerni fognak csak a gond az 1.12es hazai győzelemre kínált szorzó. Henditől én mindenkit óva interk, bár itt 3-1re minimum nyernie kéne a dortmundnak.
Frankfurt - Mainz
szerintem a 2.0as szorzó igen jó vétel lehet a hazai győzelemre.
Lazio - Udinese
az udinese 4 döntetlent követően szerintem nem fog megint ikszelni, hanem jön a vereség.
Sunderland - QPR
nálam ez a mérkőzés full háromesélyes! Eltudom képzelni a qpr győzelmet is, ám erre sok esélyt nem látok.
kerülném ezt a meccset.
St. Etienne - PSG
Novermber 3-án találkoztak egymással fordított felállásban és azon a mérkőzésen a psg hazai környezetben 1-2es vereséget szenvedett. Ezen a találkozón álították ki Ibrát. Szerintem a PSG megpróbál visszavágni a bajnoki vereségért, de ez az Etienne nem egy rossz csapat. Hazai csapat szerintem lőni fog legalább 1 gólt, viszont Ibra is vállal egyet :)
Real Madrid - Alcoyano
odavágón a real 4-1re nyert idegenben! Hazai környezetben is elvileg nyernek, de az eredmény függvényében akár egy tartalékos realt is láthatunk a pályán, így lehet csak 1 góllal nyernek. 1.08as hazai győzelmet nem tennék, egyszerűen ez nem ér ennyit.
Betis - Valladolid
odavágót a valladolid 1-0ra nyerte meg! talán 1.5overt tippelnék eme találkozóra.
tegnapi naphoz hasonlóan mai napra is választok egy napi "tutinak" vélt mérkőzés amely nem más mint a Lazio győzelem!
Alaptétet megér:
lazio win,hannover win, st. etienne-psg mindkét csapat gólt lő, frankfurt dnb h