-
Dean Winchester #198135
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Zaragoza - Celta Vigo
Mivel a zaragoza még nem ikszelt a bajnokságban ezért ezt a meccset csak is dnb hazaiba merném ajálani.
Parma - Inter
Parma hazai pályán eddig veretlen (3-3-0) míg az inter (6-0-1) idegenben eddig egyszer sem játszott döntetlent. Utóbbi 4 egymás elleni meccsükön rendre a hazai csapat nyert hendikeppel ! Az inter számomra mumus, ha mondani kellene valamit akkor 1X-t és ebben pici elfogultság is szerepet játszik. Egyébként egy jó kis 0-0t is kinézek ebből a meccsből. Szó mi szó, messze elkerülném ezt a mérkőzést.
Zenit Szentpétervár - CSZKA Moszkva
cszka 16 bajnoki mérkőzést követően 13-0-3-as mérlegével az első helyen vezeti az orosz bajnokságot. Utolsó 5 meccsét rendre nyerte és 12:3as gk-t produkált. Zenit Utolsó 6-7 mérkőzésén rendre a 89.perc környékén talált be és szerezte meg a vezetést. Szerintem ma az utolsó percbeni találat 3 pontot biztosan nem fog érni.
Igaz, hogy az odavágón 08.14-én idegenben 3-1re nyert a Zenit (43.percben már kialakult a végeredmény), de szerintem most hazai pályán ez a bravúr nem fog összejönni és a cszka lejátsza első bajnoki döntetlenjét.
Moreirense - Sporting CP
ha mondani kell valamit erre a meccsre akkor egyetlen hazait gólt javasolnék. A sporting nincs valami jó formában, bár az elmúlt fordulóban hazai pályán sikerült megverni a braga együttesét 1-0 arányban.
Vaslui - CSMS Iasi
vaslui hazai pályán eddig veretlen, vendég csapat nagyon régen nem ikszelt. Hazai győzelemre 1.35os nevetséges szorzót kínálnak így itt lehet jön a meglepetés eredmény azaz x2 ám egy vendég gólt mondok eme meccsre.
FC Brasov - Steaua Bukarest
minden okfejtés nélkül én a brasovban látok annyi potenciált, hogy megverje a steaua-t.
Plzen - Jihlava
1.18as szorzóét bizonyára simán fog nyerni a plzen hiszen egy esetleges győzelemmel a tabella élére kerülhet s 2 pont előnye lehet a Jabloneccel szemben. A kérdés vajon hendivel is nyerhet? Azt mondom, hogy ezt nem szabad megkockáztatni...
Aarhus - Midtjylland
hazai csapatnál nincs minden rendben! Elmúlt három bajnokiját rendre 2-0ás vereséggel zárta, igaz nem kis csapatokkal mérkőztek meg. (Köbenhavn,Nordsjallend, Horsens). Ugyanebben a felállásban 09.17-én találkoztak s akkor 3:2 arányban az aarhus bizonyult jobbnak. Ide egy bazi nagy döntetlent várok, 2-2es végeredménnyel! Mindkét csapat gólt lő, elég jónak ígérkezik.
AEL Limassol - APOEL
igazi rangadót játszanak ma a ciprusi ligában!
A hazai csapat AEL hazai pályán míg a vendég APOEL idegenben veretlen eddig a bajnokságban. Utolsó 7 egymás elleni mérkőzésükön egyszer sem fordult elő, hogy mindkét csapat gólt lőtt volna, sőt ami ennél is szebb utolsó 6 meccsükön a gólok száma egyszer sem érte el a kettőt! Valamiért mindkét csapattól gólt várok és kb. 2.5 overt! 2:1 v 1:2es végeredménnyel.
Clermont - Monaco
utóbbi 4 egymás elleni meccsükön a monaco egyszer sem tudott nyerni, sőt még gólt lőni sem, a gólok rendre 1.5 under voltak. Ha a bajnoki átlagot nézzük akkor a 1.5 overnek jönnie kellene de bármi mást tippelni erre a meccsre nem tudnék.