-
Dean Winchester #194936 Motherwell - Dundee United
poénszelvényre mehet a hazai
Bröndby - Silkeborg
talááán hazai de csak dnb-be
Sochaux - Evian TG
hazai otthon, idegenbeli csapat idegenben nem ikszelt még a bajnokságban.
09.26-án büntetőben és gólokban gazdag találkozón döntetlenre végeztek egymással. talán megint összehoznak egy döntetlent, de a hazai győzelmet sem zárom ki.
Milton Keynes - Leyton Orient
reális szorzót kínálnak a hazai győzelemre!
Hartlepool - Tranmere
nagyon régen nyert a hazai csapat, viszont a tranmere egy győzelemmel a bajnokság élére állhat.
ez nálam két esélyes! vendég csapat utóbbi 3 meccsén 1 döntetlen és 2 vereség a mérleg. ezért nem merem a vendég győzelmet bevállalni. Inkább hazai siker!
Kladno - Pisek
picit veszélyes de jöhet a hazai győzelem
CFR Cluj - Galatasaray
ezt már írta valaki, hogy 2.6ért nagyon jó kategóriát képvisel a cfr győzelme! odavágó 1-1, ha nyer nagy lépést tesznek a tj. felé. dnb-re is jó szorzó van szóval inkább abban ajánlom, de a hazai gól eléggé biztos (talán még félidőben is gólt lőnek)
Chelsea - Shakhtar Donetsk
chelsea-ra soha nem teszek ,de ez inkább döntetlen szagú nálam
Juventus - Nordsjaelland
itt az idő, hogy végre nyerjen a juve! viszont 1.12ért megéri kimenetelre tenni? nekem nem! inkább már vendég gól kb. 2.4es szorzóért :)
Bayern München - Lille
eltudom képzelni a döntetlent is, szóval 1.12ért biztos nem teszem meg a bayernt. persze lehet hendivel is nyernek
Benfica - Szpartak Moszkva
benfica ha el-ban szeretné folytatni akkor nyerni fog. ám lehet a nagy akarásnak nyögés lesz a vége és 1-1es döntetlent játszanak...
Celtic - Barcelona
idegenben vezetni tudott, hazai pályán ne lőne gólt a celtic? Szerintem borítékolható a hazai gólt
Braga - Manchester United
idegenben 2-0ra is vezetett a braga ám az előnyét nem tudta megtartani, azt mondom hazai pályán gólt lőnek és talán még nyerhetnek is.
eléggé biztos!
168 Milton Keynes Dons - Leyton H 1,45
208 *(1-0) CFR Cluj - Galatasaray H 1,42
Eredő odds: 2,05900
megint töltöttem egy 5/4es kombit :)
168 Milton Keynes Dons - Leyton H 1,45
206 CFR Cluj - Galatasaray H 2,51
214 *(1-0) Braga - Manchester Utd. H 1,58
169 Motherwell - Dundee Utd. H 2,35
195 *(0-1) Benfica - Szpartak Moszkva V 2,31
Eredő odds: 80,51898
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 8050 Ft
cfr félidei vezetés is tetszik ,de igazán nem várok sokat a holnapi naptól.