-
Íttam két elemzést mára első a Juve - Inter, másik pedig a MTK - FTC, amit most latok, hogy mar be is jött. Közbe most olvastam, hogy Interbe Sneijder nem játszik, szval csak óvatosan a tétekkel.
Mindkettő gólt lő / 1
Odds: 1.8
Első játszik a másodikkal. Juve - Inter. Ez már magában hordozza a rangadó szót, de most pedig főleg. Nagyon érdekes össze csapás lesz, szerintem aki 1.62 ért megteszi a hazai győzelmet az vagy hülye, vagy fanatikus hazai szurkoló. Ugye a Juve jövő héten fontos BL meccset játszik a Nordsjaelland ellen. Hazai pályán nem okozhat gondot nekik ez a kis Dán csapat, de azért mégis ottvan az a nyomás rajtuk, hogy ha nem nyernek könnyen lehet, hogy nem jutnak tovább a BL ben. Na de az még messzebb van, elötte még van egy nagyon fontos meccsük az Inter ellen. Nem kezdte túl jól a szezont a vendég csapat, volt pár kisiklása ami ráfogható arra, hogy szezon eleje van, stb, stb. De azóta sorozatban 6 meccset nyertek, ennek is köszönhetik a második helyüket a tabellán. Internek is csütörtökön játszania kell az EL- ban, de ők már szinte biztos, hogy tovább jutottak, így nyugodtabban készülhetnek a mai meccsre. Mind két csapat jó formában van, simán meg lesz a 1-1 gól, ebbe biztos vagyok. 2-2 es döntetlent várok.
Mindkettő gólt lő / 1
Odds: 1.72
Érdekes meccsnek nézünk elébe. Elsőnek azt mondanám sima X. Mind a két csapatnak vannak hiányzói, de nem vészes. Sokáig gondolkodtam, hogy hazai győzelmet válasszam, vagy pedig a mind két csapat gólt lő opciót. Azért választottam utóbbit, mert mostanság nem tünödöklött az MTK, mind eredményekbe, mind játékban. MTK a 3. helyen áll a táblázaton, míg a Ferencváros a 7. de, csupán 4 pont van a két csapat között. Tehát mondhatni, ez egy nagyon fontos összecsapás, amolyan igazi rangadó. A két csapat is ehhez méltóan fog játszani, és küzdeni. Szoros össze csapásra számítok sok góllal. Még egyszer hangsúlyozom, hogy ez egy 6 pontos találkozó lesz, mind két csapatnál megvannak a gólvágók akik játszani is fognak. Viszont a védelemben lesznek hiányzók. Legutóbb 3-1 re a Fradi nyert, ma visszavágnak a kék fehérek, és egy szoros meccsen 2-1 re megnyerik a meccset. Tippem: Mind két csapat szerez gólt.