image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    lazio-torino
    itt első ízben hazai győzelmet mondtam volna de az idei barátságos meccsen elért 0-3 illetve az ,hogy a lazio még nem ikszelt ebben a szezonban azt súgalja, hogy erre inkább ne fogadjunk mert bizony jöhet az X.

inter-sampdoria
    ide kellene wufra véleménye mert én azt mondom, hogy az inter ezt a meccset behúzza de én az intere nem fogadok soha de ez a meccs eléggé "tuti"nak tűnik, a szorzó is full reális.

juve-bologna
    1.25
    lóf*sz szorzó de utóbbi 3 meccsükön ikszeltek, kikapni nem hiszem, hogy most fog a jó formában levő juve aki pont egy rossz formát mutató bologna ellen játszik hazai pályán

189 Internazionale - Sampdoria H 1,50
    190 Juventus - Bologna H 1,24
    Eredő odds: 1,86000

helsingborg-göteborg
    jöhet a hazai győzelem

zaragoza-granada
    idén bajnokin idegenben 2-0ra ment a zaragoza végül 2-1re nyertek. hazai pályán szerintem megint nyerhetnek..

malaga és atletico is nyerhet de szerintem de spanyol kupa visszavágós így idegenben az x is bőven jó aztán hazai pályán majd kitömik a jelenlegi ellenfelüket :D

psg-marseille
    nem rég bajnokin ez a két csapat vagy inkább Gignac és Ibra (?) döntetlenre végzett egymással :D
    bármi lehet ez a meccs, talán hazai de psg-ben benne van az iksz is eléggé

nice-lyon
    szerintem a lyon kiesik a kupából
    inkább 1Xre mondanám , de poénból megtehetjük a hazai győzelmet is

Nordsjaelland - Midtjylland
    1.12ért sem tudott rendes játékidőben nyerni idegenben a nords , szerintem ez most sem fog sikerülni. Kikapnak. Azért nekik sok a bajnokság,bl meg még a kupa is?

"poén" szelvény!
    189 Internazionale - Sampdoria H 1,50
    190 Juventus - Bologna H 1,24
    153 Helsingborg - Göteborg H 1,88
    175 Zaragoza - Granada H 1,94
    154 Nordsjaelland - Midtjylland V 2,95
    142 Nice - Lyon H 3,05
    Eredő odds: 61,03717

szóval a juve-inter duót tudom mondani holnapra és dönteni nem tudok, hogy a helsingborg vagy a zaragoza az amelyiket hozzá lehetne csapni....