image-BD73_519E93E2.jpg
  • FERNANDINHO1997
    Pár elemzés a BL- re.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Montpellier - Olympiakos
    Mindkettő gólt lő / 1
    Odds: 1.8

Hát finoman fogalmazva se volt a tegnapi nap a ''tutik'' napja. Na se baj, ez a mai az lesz. Szerintem a mai nap egyik legnagyobb ''tutija'' az, hogy ezen a meccsen mind két csapat gólt lő. Lássuk, hogy miért. Körübelűl egy szinten van a két csapat, talán a Franciákat egy kicsit erősebbnek tartom. Az Olympiakosz egy 4-0 győzelemmel hangolt a mai meccsre, míg a hazaiak 2-1 re kikaptak idegenben a Rennestől. De agyban már a mai meccsre készültek, ami nagyon fontos lesz, sőt talán perdöntő is. Nulla, illetve egy ponttal állnak a 3.- és 4. helyen ami elég gyatra, míg a 2. helyen a Schalke 4 ponttal, és a tabellát vezeti az Arsenal 6 ponttal. Tehát ha valamit is akarnak még itt a csapatok a BL- ben akkor ma nyerniük kell. Ennek érdekében mindent megfognak tenni ma a csapatok, és az eredmények is azt mutatják, hogy azért rendre szoktak kapni is, és rúgni is.Igen csak gyenge, és sebezhető mind két csapat védelme, ami még egy ok arra, hogy mind két csapat betalál ma este. Ez ma sem lesz másként, vagy egy gól gazdag mérkőzést fognak játszani, vagy pedig a nagy tét nyomására mind két csapat be fog állni védekezni, és egy nagyon unalmas meccsen 0-0, maximum 1-0 át fog játszani a két csapat. Hogy kinek a javára, azt még meg tippelni se lehet. De ez szerintem most nemfog bekövetkezni. Óvatosan fog játszani mind két csapat, de 1-1 gólt be fognak rámolni és egy 1-1 es döntetlennel mehetnek majd haza a Görögök, ami ugyan egyik csapatnak se jó, de a jelenlegi erőviszonyokat nézve, nem fog bírni egymással a két csapat és X lesz a vége. Tehát a tippem, hogy mind a két csapat szerez gólt.

Dinamo Zagrabe - PSG
    Csapat Alatt/Fölött(Határ 1.5) / V F
    Odds: 1.72

Szerintem ez a tipp magától érthetődő. Nagyon nagy különbség van a két csapat között minden téren. Mind pénzügyileg, (bár kitudja mennyi pénz folyik be a Dinamonál a sok bundából) mind ha a játékos keretet nézzük, és szinte mindenben a PSG a jobb. Ibrahimovic, Pastore, Maxwell, Matiudi, Silva, és még sorolhatnám. Jobbnál jobb játékosok. Tehát láthatjuk, hogy messze jobb játékosok játszanak a Franciáknál, mint a Horváth csapatban. Aki ebbe a csoportba bármit is akar, annak a csapatnak a Dinamot oda - vissza kell vernie, különben nagyon nehéz helyzetbe kerül. Dinamonak eddig két veresége van, úgymond hozta a kötelezőt, és mind a Portótól, mind a Kijevtől 2-0 ás vereséget szenvedett. A PSG 4-1 re verte a Kijevet, és 1-0 ra, talán kicsit meglepetésre is, de kikapott a Portótol. Mindenképpen a PSG- nek oda - vissza kell vernie az elkövetkező 1 hónapba a Zágrábot, ha tovább akarnak jutni a csoportból, márpedig tovább akarnak. Tippem: nagyon sima 0-3 Francia siker.

Malaga - Milan
    Mindkettő gólt lő / 1
    Odds: 1.8

Újabb egyértelmű meccshez érkeztünk. A Malaga kitűnőformában van, 3.- ak a bajnokságban, Cazorla távozása egyáltalán nem látszott meg rajtuk, míg a Milán 15 éve nem kezdte ilyen rosszul a Seria A- t, az eddzőt meneszteni akarják, és még ezer más probléma áll fenn az Olasz csapatnál. Sima hazai, vágják rá sokan az emberek. Igen ám de ez nem ilyen egyszerű. Ez a BL, és mint láthatjuk itt eddig kitűnően szerepel a Milánói csapat, hiszen egy döntetlennel és egy győzelemmel a 2. helyen áll. Egyébként a Malaga vezeti a tabellát 6 ponttal. A Milán védelme ebben az idényben nagyon gyenge, és az, hogy a Malaga szerez gólt szinte garantált. Ha csak valami csoda nem történt szombat óta, akkor itt a Malaga 2-3 gólt biztos fog szerezni. Lazio elleni meccsen is, amit 3-2 re elveszítettek, rossz volt nézni amit csináltak. Nagyobbnál, nagyobb bakikat csináltak. Viszont a támadó játékuk jó, sőt most úgy néz ki, hogy magukra találtak és Montolivo irányításával, és a két csatár a nagy tehetség El Shawaary, és Pazzini vezérletével akármikor képesek egy gólra. Jó hír lehet, hogy a Brazil Pato is felépűlt, és csereként már pályra is léphet akár. Tehát összegezve, Milan nem fogja könnyen adni a bőrét, ez egy nagyon fontos meccs lesz mind két csapat számára, és ennek megfelelően is fognak játszani. Tippem: 2-2 es igazságos döntetlen

Arsenal - Schalke
    Mindkettő gólt lő / 1
    Odds: 1.66

Imádom ezt a fogadási tipust. Van egy néhány meccs, amire ránézek és egyből látom, hogy itt mind két csapat gólt fog szerezni. Na ez is egy ilyen. Aztán utánna megnéztem statokat, felállásokat, nyilatkozatokat, és akkor győződtem meg róla biztosan, hogy itt ma mind a két csapat fog gólt szerezni. A Schalke a hétvégén egy nagy rangadót játszott, ami megnyert idegenben a Dortmund ellen. Ez most nagyon jól jött az Arsenal meccs elött, hiszen önbizalmat, és erőt adott a csapatnak. Én úgy gondolom, hogy kifog tartani ez a lendület a mai meccsre is, és Huntelar, Farfan, Affelay, Holtby négyes közül egyikőjük be fog találni. Az Arsenal a hétvégén kikapott 1-0 a Norwich otthonában. Ma javítani fognak. Podolski, Giroud, Cazorla, és még sorolhatnám. Jobbnál jobb csatárok, nem lehetésges, hogy itt ma ne javítsanak és ne találjanak be. Tippem: 3-2 es hazai siker.

Ajax - Manchester City
    Mindkettő gólt lő / 1
    Odds: 1.53

Nagyon sokáig gondolkodtam ezen a meccsen, hogy 2,5- nél több gólt kellene játszani, vagy pedig a sima City győzelmet. Végül azért döntöttem egy harmadik opció mellet, mert mind a két csapatnak életbe vágó ez a mai meccs. 1 pontja van eddig a Citynek, míg a Dortmundnak 4, a Reálnak pedig 6. és az Ajax még nem szerzett pontot. Valószinű, hogy a Madrid lesz a csoport első, de a 2. helyért nagyon nagy csata lesz, és ha ma nyerni tudna az Ajax még ő is megpályázhatná ezt a helyet. Szóval ez a meccs is nagyon fontos lesz mind két csapatnak, és az Ajax egy tipikusan olyan csapat, ahol nincsenek olyan nagyon nagy nevek, de csapatként hihetetlenűl jól tudnak dolgozni, és akárkit képesek meg szorongatni. Otthon, hazai pályán, ma szívüket lelküket ki fogják tenni a pályán. Citynek nyernie kell. Nincs mese, a tulajdonosok, a szurkolók, mindenki elvárja tőlük, ezért is lehet rajtuk egy kis nyomás, amit ki használhat majd az Ajax. Én azt gondolom, hogy ez lesz a szerdai meccsek közül az egyik legizgalmasabb, és a tippem: 2-3 vendég siker.