-
Dean Winchester #190988 Trabzon - Manisaspor
h
vendége elszenvedhetik első hajnoki vereségüket
Inter Turku - Mariehamn
1.7es szorzó van a hazai győzelemre ám pont az előző fordulóban kapott ki a turku hazai pályán a 10.helyezett kupstól! az idei bajnokságban kétszer már találkozott az inter és marie egymással s mindkétszer a mariehamn diadalmaskodott 2-1 ill. 3-0 arányban! Szerintem most is jöhet a meglepi és itt X2-t várok, de vendég gólt mindenképp! Mivel egymással 10 mérkőzés óta nem ikszeltek így döntetlenre veszem ezt a meccset! Neten fogadók simán nyomhatják a páros gólszámot! Viszont ezen a meccsen az is igaz,hogy az internek nyernie kellene ha továbbra is versenyben szeretne maradni a bajnoki címért!.
HJK - Honka
hazai csapatnak nyernie kellene ha továbbra is versenyben szeretne maradni a bajnoki címért!.Ám 1.4ért én nem merném bevállalni...
Monaco - Chateauroux
1.5os szorzó van a hazai csapaton, ha nyernek akkor a bajnokság élén találják magukat. A gond csupán annyi,hogy a bajnokságban döntetlen rekorder a vendég csapat! 2 győzelem és 1 vereség mellett 6szor ikszeltek! Szóval vigyázni kell a hazai győzelemmel mert könnyen meglehet,hogy jön a vendégek hetedik döntetlenje!
Livorno - Spezia
h
nagyon régen még 2000,2001ben találkoztak egymással akkor a 4 találkozóból egyszer sem került ki győztesként a livorno! Szerintem most ez sikerül és ezzel ott lesznek a második helyen, 3 ponttal lemaradva az első helyezett Sassulotól!
Hercules - Real Madrid B
mindkét csapat elég régen játszott döntetlent a bajnokságban! Egymással szintén 4 mérkőzés óta nem ikszeltek és ami a legdurvább,hogy egyszer sem volt olyan , hogy mindkét csapat gólt lőjön ! Volt szerencsém látni 1-2 real b meccset és meg kell vallani ezek a srácok nagyon nem százasak :D
Múltkor pl. a Ponferradina ellen az első félidőben nagyon jól játszottak , nem is gondoltam volna h gólt fog kapni a real aztán jött a második félidő és mintha kicserélték volna őket! De ez a szétszórtság már azelőtt is jellemző volt. Én kizárom a real győzelmét, X gyanús a találkozó de a hazai győzelmen nem lepődnék meg. Végeredményre tippem: 3:2, 3:1, 2:2, talán 1:1
Varbergs - Halmstad
de nagyon régen kapott ki a halmstad, szóval max. 1 hazai gólt merek tippelni ide
Brage - Umeå
poénszelvényre X
Hammarby - Degerfors
odavágót 3-1re nyerte idegenben a hammarby. 1.7.ért jó vétel lehet , egymás ellen nagyon régen ikszeltek de reméljük nem most jön el ennek az ideje :)
Landskrona - Trelleborgs
talán mindkét csapat gólt lő, 2.5 over
ezt a három opciót elég biztosan érzem
mariehamn gólt lő
livorno nyer
varbergs gólt lő
elvileg jönnie kéne
hammarby (de lehet 1X inkább)
landskrona 1.5 over
t ippmixre, 5/4es kombira:
livorno nyer
brage X