-
Dean Winchester #188586 Tepecik - Pendikspor
H (utóbbi két egymás elleni rendre 0-0 lett)
Nantes - Guingamp
D
Angers - Le Havre
D
Nimes - GFCO Ajaccio
V (megszerzi első bajnoki győzelmét az Ajaccio)
Drogheda - St. Patricks
H (mindkét csapat lő gólt szerintem) 2-1re nyer a Drogheda
1. FC Köln - St. Pauli
talán 2.5 over, esetleg vendég gólt mernék javasolni
Vaslui - CSS Turnu Severin
nem vagyok benne biztos de a vendégek sztem újoncok lehetnek. Vendég gólt lehet belehet próbálni, a szezonban még nem nyertek ám nem hiszem,hogy pont a Vaslui otthonában sikerülne begyűjteni a három pontot...
Universitatea Cluj - Astra
vendég győzelmet várnék de a döntetlen benne van. Vendég gól, esetleg DNB vendég győzelem.
Valladolid - Betis
2.5 over, aztán ezen a meccsen bármi lehet .
2-1 , 1-2, 2-2 akár :D
Atvidabergs - Malmö
V (kedvenc csapatom nyerne akkor feljöhetne a 2.helyre és ezzel továbbra is esélyben tarthatná a bajnoki esélyeit. Egy bökkenő van, hogy a hazai csapat elég régen nyert... Remélem nem most fogja begyűjteni a három pontot. Pedig erre sok az esély..
Gefle - Hacken
mint az előző meccs. Vendégek nyerniük kellene a bajnoki esélyeik életben tartásához.
Kalmar - Örebro
H (de csak is DNB-be merném ajánlani , picit tartok tőle. Régen ikszeltek egymással illetve az 1,45-s szorzóknál sokszor szokott jönni a meglepetés...
Besiktas - Elazigspor
talán még hendikeppel is nyer a hazai csapat
Everton - Newcastle
H
Halmstad - Ljungskile
H (egymás ellen utóbbi két meccsük 0-0 lett) , halmstad hazai pályán még veretlen, talán pont most kapna ki először ?! Nem hiszem...
Brage - Falkenbergs
H (2.1ért a nagyon megéri kategória, én kb. 1.6-ot adtam volna rá)
Umeå - Degerfors
H (a hazai csapatnak saját közönsége előtt 1 , míg a vendégeknek idgenben szintén eddig 1 győzelmük van.) Az odavágón 2-1re idegenben tudott nyerni az Umea és csak is ezért merem a hazai győzelmet ajánlani. 3.1ért egy poén szelvényre bőven ráfér.
********************************************************************************************
poénszelvény:
Umea,
Ajaccio
Besiktas hendi
Tepecik (4/3)
esetleg a Nantes D-t hozzácsapni és 5/4 vagy 5/3ba rakni.
reális, biztosabb szelvény:
Drogheda nyer
valladolid 2.5 over
besiktas nyer
everton nyer
legbiztosabb:
valladolid - betis 2.5 over