-
Csak holnapra találtam 3 meccset ami jó lehet. Szerdán nagyon gyenge a fogadási lehetőség.
Angol 5. osztály meccseit vettem kicsit szemügyre és három olyan meccset néztem ki amire fogadnék is. Oddsok amiket leírok természetesen iroda függők de általában akkora eltérés nincs.
Barrow - Grimsby
-7. fordulót rendezik meg hét közben. Hazai oldalon elég gyenge a szezonkezdet. 3 döntetlen mellett 3 vereség. 3 rúgott mellett 9 kapott gól. Elég fiatal csapat a Barrow lehet ennek is része van ebbe a gyenge szezonkezdetbe.
- Vendég oldalon 2 győzelem 3 döntetlen és 1 vereség. Ez már valamivel jobb szezonkezdet. 8 rúgott és 4 kapott gól. A Grimsby legutóbbi 2 meccsét megnyerte sőt legutóbb az esélyesebb Hereford otthonából hozták el a 3 pontot. (0-2).
Tippjeim:
-Vendég győzelem 1.95
- mindkét csapat gólt lő 1.70
- over 1.5 1.22
Braintree - Kidderminster
-Hazaiak formája elég jó 3 győzelem mellett 1 döntetlen és 2 vereség.
Utolsó 2 meccsükön egyaránt nyertek a hazaiak.
-vendég oldalon viszont elégé elkeserítő a szezonkezdet. 1 döntetlent tudnak mindössze felmutatni mellette 5 vereség. 3 gól mellett 9 kaptak.
Ami kicsit megingathat minket a hazai győzelem mellet az az hogy tavaly oda vissza nyert a Kidderminster és ebben a felosztásban idegenbe 4-1 nyertek. Ezek tudatában azt mondom még mindig esélyesebb a hazai gárda és az odds is elég jónak tűnik
Tippjeim:
-Hazai győzelem 2.30
-2.5 over 1.83
- haza csapat szerez legalább 2 gólt 2.3
Hereford - Woking
- Hazai oldalon 2 vereség után újra győzelem a cél. Esélyesebb a Hereford és jobba csapat is. 3 győzelem 1 döntetlen 2 vereség eddig ez a mérleg hazai oldalon.
-Vendég oldalon már nagyobb a baj. zsinórban 3x kaptak ki és az eddig bekapott 14 gól is arról árulkodik, hogy nem valami acélos a védelem. 2 győzelem mellett 4 vereség a mérleg.
-Elég rég találkozott egymással a két együttes legutoljára a 05/06 os szezonban akkor 4-0 nyert a Hereford.
Tippjeim:
- Hazai győzelem születik. 1.70
- Hazaiak legalább 2 gólt szereznek 1.55