-
Én írtam, szerintem sajnos itt ma Belga hengerelés lesz.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gent - Videoton
Tipp: 1/1 (félidő/Végeredmény)
Odds: 2.10
Iroda: Bet365
Első meccset nagy meglepetésre a Videoton nyerte 1-0 arányba. Őszintén megmondva nem számítottam rá, azt hittem a Gent már idegenbe is kitömi a Vidit. Hát nem így lett. Sebaj, legalább még van tétje a mostani meccsnek. Nem is kicsi. Ahhoz, hogy a Gent jusson tovább rendes játékidőben, ahhoz két gólt kell rúgniuk a rendes játékidőben. Én azt gondolom, ez simán meg lesz, mert akárhogy is nézem sajnos ez a Gent jobb csapat mint a mi Videotonunk. Ne legyen igazam, de itt ma nem lesz kegyelem és akár még 3-4 góllal is kitömhetnek minket. A hétvégi fordulóban a Gent nagyon tartalékosan állt ki, ezzel is jelezvén ők már az EL meccsre készülnek. Eredetileg a Gent egy nagyon támadófocit játszó, masszív csapat. Hazai pályán, mindent belefognak adni, hogy ezt a meccset behúzzák és tovább jussanak. Csak rajtuk fog múlni, hogy mi lesz ezen a mai meccsen a végeredmény, mert hivatalosan sokkal jobb, csapat mint a Vidi. Már az elejétől fogva hajtani fognak a hazaiak és ez meg is fog látszódni az eredményen. A Félidei hazai 1-0 vezetés után a 2. félidőben összefogunk esni és egy sima 3-0 val mehetünk majd haza. Sajnos nagyon ez a realitás, a statisztika is ezt mutatja, és én is nagyon erre felé hajlok, de ne legyen igazam hajrá Vidi !