-
Dean Winchester #183704 mondjuk jól jönne valami statisztika az eddigi döntőket illetően :D
esetleg,hogy hány alkalommal jött ill. borult a papírforma
1.38ért én tuti nem rakok bayernre , inkább kisebb tét és chelsea 2.57ért
egyébként a west ham jut fel 1.48ért nagyon megéri szerintem!
az utóbbi három egymás elleni bajnokin rendre hendikeppel a west ham nyert ami azt jelenti,hogy az idei bajnokságban 4:0 ill. 4:1re nyert a west ham a blackpool ellen.
Amilyen formában van a két csapat szerintem a west ham rendes játékidőben nyerni fog de ugye biztosabb a feljutásra való fogadás 1.48ért
St-Etienne - Bordeaux
ha nyer a hazai csapat akkor EL selejtezőt érő helyen fog végezni viszont veszélyes mert a bordeaux elég jó formát mutat.
Rennes - Dijon
hazai csapat nyer akkor még esélyben tartaná az EL selejtezőben való indulás lehetőségét de mivel sorozatban 3 vereségnél járnak, ráadásul gólt se lőttek így ezt kihagynám. Annak fejében, hogy a vendégek meg kurva régen nyertek így pláne. Poén szelvényen a vendég győzelmet meglehet játszani (ergo vendég gól esélyes)
Bray Wanderers - St. Patricks
vendég utóbbi 5 mérk. mérlege
gy,d,gy,d,gy,d - most jöhet a vereség de szerintem megint döntetlen lesz a mérkőzés kimenetele
Sligo - Shelbourne
hazaira talán (!) jó lehet
Salzburg - Ried
a salzburg kb. 12 egymást követő mérkőzés óta veretlen a rieddel szemben! kupadöntőben meg ugye bármikor bármi megtörténhet , szóval poénszelvényre itt a vendég győzelem simán elfér.
Juventus - Napoli
1 hónapja simán 3:0ra nyert a juve, nehogy már pont most Del Piero utolsó tétmérkőzésén ne nyerjen a juve ?! :D a juve nyeri a kupát 1.5ért nagyon elfogadható szorzót kínálnak...
Sporting CP - Academica
szintén 1 hónapja játszottak akkor 2-1re nyert a sporting. Egy közös van a két csapatban,hogy egyik sem szenvedett vereséget a portugál kupában! Szerintem a sporting rendes játékidőben nem fog nyerni azaz X2 lesz. Hajrá Academica..
Hibernian - Hearts
a vendég csapat ebben a szezonban mindhárom alkalommal hendikeppel verte a mostani kupa döntős ellenfelét. Az FA kupa utolsó fordulójában viszont a bajnok celticet búcsúztatta, szerintem ez bőven ad annyi erőt a csapatnak, hogy megnyerjék a döntőt ha nem is hendikeppel de egy góllal biztosan.
101 Sligo - Shelbourne H 1,49
244 Juventus (H) vagy Napoli (V) nyeri a Kupát H 1,50
134 West Ham (H) vagy Blackpool (V) jut fel H 1,48
Eredő odds: 3,30780
picivel biztosabb
138 Hibernian (H) vagy Hearts (V) nyeri a Kupát V 1,55
Eredő odds: 3,44100
ha ez előzőnél is biztosra szeretnénk menni akkor viszont ez a végeredmény: