-
Dean Winchester #182371 a real meg viszonylag régen nyert már a barca ellen :) kupagyőzelem óta 1 győzelmet sem számlál és szerintem azért nem sűrűn fordul elő, hogy 5-6 mérkőzésen keresztül veretlen legyen a barca a real ellen (és fordítva)
illetve ha nyerne a real akkor ugye a bajnokságban már nagyon a kezükben lenne!
az odavágón a barca jobb formában volt szerintem azaz biztosabban hozta a meccseit mint a real, viszont mostanra ez az erősség csökkent.
a chelsea ellen is azt vártam,hogy kikap a barca és ki is kapott (bár a szerencse eléggé közrejátszott - pár kapufa vendégrészről :D)
6.55ért 500al tuti megrakom a roma győzelmet :D tudom, hogy esélytelen, hogy pont most kapjon ki a juve de jobban fájna a mérkőzésre való nem fogadás mint az 500as elbukása xD
az arsenalra viszont 2.00ért én nem fogadnék! a fogadóirodák helyében én kb. 2.4es minimum szorzót adtam volna erre a meccsre!
esetleg a 2.4 - 3.00 - 2.5 szorzó is jobb lett volna :D
qpr viszont simán megtréfálhatja a spurst! a hazai gól eléggé valószínű de az 1x se rossz
azért szerintem vicc kategória egy ilyen rangadón mint a barca-real 1.65os szorzót adni a hazai csapatnak :D mintha valami középcsapattal játszana :O
valószínűleg 5k megy a real gólra ill. 1k az X2-re.
azért az meg rendesen bebaszna ha a real nem lenne képes egy gólt összehozni :D
1.6ért meg a 2.5 overt nem merem bevállalni mert ebből a meccsből kinézem az 1:1es döntetlent is.