image-BD73_519E93E2.jpg
  • Angelina87
    99 Emmen - Helmond V 1,50
    83 Siófok - Diósgyőr V 2,42
    58 SZKA Szentpétervár - Dinamo Moszkva 2.m. H 1,55
    110 Bastia - Laval H 1,40
    85 E. Frankfurt - Bochum H 1,30
    Eredő odds: 10,24023
    Tét: 1000 Ft

Emmen- Helmond, ahogyan Söprű naplójában is olvastam- ez ma biztosan néptipp lesz, mert elég sok a különbség is, illetve az Emmennél más problémák is akadnak.
    Diósgyőr formája kihagyhatatlan, ma nyernek, remélem, de sajnos mixen még mindig 5-ös kötésben vannak, ezért valamit tenni kell. A Bastia a franciáknál első majdnem az utolsóval mérkőzik, remélem, nem kell csalódnom.
    A SZKA már kiélhette szeszélyességét, és ma jó lenne, ha hazai pályán győznének, ráadásul már az odds is jobb!
    Az E. Frankfurt pedig újra otthoni pálya és nagy formabéli különbség, amit illene kihasználni!

A Spanyol 2-ben a Numancia ma kettes oddson érhető tetten, vagy gólokon: a lényeg az, hogy a következő párharcokat sem fogják kevésbé erős csapatok ellen vívni és mivel még nekik van tét, szerintem ma győzniük kellene, 3 pont sokat jelent az elszámolásnál!
    A Bundásligában a Padernborn jobban szárnyal, jobbak a mutatók is, én ezt mindenképpen X2-be ajánlanám!

Az Utrechtet néztem az odds miatt, de szerintem nem éri meg a kockázatot, azért, hogy bárki is betegye pl. oddspótlónak, semmi értelme- többet ártunk vele, mint használunk és ez az odds nyílván( Remélhetőleg) nem fog hiányozni!:)