image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    Hoffenheim -Mainz
    Amíg a Hoffenheim hazai pályán 1 vereséget számlál , addig a mainz idegenben 1 győzelemmel büszkélkedhet . Nyerhet a hazai csapat de ez nagyon három esélyes. Az odavágón a Mainz KO-t szenvedett (4:0ra kikapott)
    A Numancia hazai pályán megverheti a Cordobát. A Cottbus nagyon régóta nyeretlen így egy gólt szerintem vállalnak a mai találkozón.
    Duisburg verheti a St. Paulit de erre se mernék mérget venni , ám 1 Duisburg gól elkönyvelhető.
    Paderborn - Dresden
    DNB hazai tutira mehet, sőt 2.00ért a hazai győzelmet is megéri megjátszani. szóval ha hoffenheimre akartál tenni azt mondom inkább ide tegyél! (de ne szidj ha nem jön :D)
    Fiorentina meccsre nem mernék 2.5 overt tenni mert eltudom képzelni ,hogy a hazai csapat csupán 1-0 v 2-0ra fog nyerni de, hogy X nem lesz az is tuti.
    az interre 1.45ért nem fogok rakni, sőt nem is ajánlom, az utóbbi 2 meccsén gólt se lőtt és a bologna 2-6-2es formája is azt mutatja,hogy nem olyan biztos az inter győzelmet mint amekkora szorzóval kínálják.
    Ha tenni kell valamit akkor inkább Bologna gól. kétesélyben 12.. bolgona szerintem sorozatban ötödjére úgyse fog ikszelni

ezek alapján talán !
    fiorentina-numacia-paderborn nyer
    gólt lő: numancia-fiorentina-paderborn-bologna-duisburg-reading

mai napra viszont szerintem országos X lesz a Reading - Burnley mérkőzés
    Hogy miért?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akit érdekel az megkérdezi PM-ben és ott leírom amit ide szántam :D