-
Dean Winchester #174583 Giantra élőbe akartam tenni ,gondoltam majd vezet az England és nagyobb szorzóért megrakom a Giants győzelmet... Sajnos 9:0ra elhúztak de aztán 9-10 nél raktam egy ilyet
Y Giants +5.5 NY Giants v NE Patriots
(Alternatív hendikep - 2 esélyes) 02/06/2012 Egyik sem 1.50 Nyert
Tét: 2 000,00 Nyer.: 1 000,00 Nyereség: 3 000,00
örülök neki meg minden de igazából ezt nagyon éreztem :D sima győzelmet is nagyon de nyuszi voltam, féltem valamiért és a biztosra mentem...
15k. befizetésre adtak ugye 15k bónuszt. ezt a vártnál is hamarabb sikerült megforgatnom! Ma nappal is mobilról fogadtam kisebb nagyobb sikerrel és végül vehetem ki a pénzt.
13.599 ft-ot még hagytam bent :D 599 ft megy vmi poén livera és abból építkezek ill. ugye 3k értékben rakunk vmit a pool meccsre és akkor jogosult leszek egy kockázatmentes live fogadásra. (Reményeim azt is sikerrel vesszük) .
Mobilomra meg jön egy sms melyben a sportingbet tájékoztat, hogy ha fogadok ma mobilon (vagy gépen?! ,végülis mind1 majd megnézem) akkor 1k értékig bukhatok mert ha bukom a fogadást akkor azt is vissza adják XDDD
szóval mondhatni ez a pár nap elég fárasztó és egyben szerencsés is volt, full sok munka mellett délután-esténként sikerült ezt kiforgatni... Szóval a 15k-s bónuszt is meg lehet játszani..
Mondjuk ha valakit nagyon érdekel akkor tudok egy printscreent küldeni, hogy milyen értékben fogadtam szépen sorjában és mikor jött a szeló, mikor nem...