Nah akkor kezdem az elején: Befizettem a Betclicre 11.000 Ft-ot nem nagyon tudtam értelmezni , a bónuszról szóló kritériumokat ezért az ügyfélszolgálathoz fordultam , ahol kiderült , hogy már regisztráltam a betclicre ( én ezt elfelejtettem ) , de azt mondták , hogy mivel nem töltöttem fel rá pénzt és a bónuszt se vettem igénybe rajta , ezért azt a számlát zárolják és az új regisztrációmon kapom meg az első fogadási bónuszt , én ezt nagyon köszöntem és mondtam is magamnak milyen rendesek . Szóval feltettem 6.000 Ft-ot elvesztettem és két napig nem írták jóvá a bónuszt , most már mondom írok nekik egy levelet , hogy körülbelül mikor kapom meg , és ők azt válaszolták sajnos nem segíthetünk és a Bónuszt se kaphatom meg , mert 2 regisztrációm van a betclicnél. Jó akkor chatben is megkérdeztem , hogy mi van ezzel most mert múltkor azt mondták meg kapom a bónuszt csak ezen a számlám , és akkor a csávóka vissza írta ugyan azt amit az emailbe írt jelzem ugyanaz az ember volt aki azt mondta nyugodtan tegyem fel a pénzem mert megkapom a bónuszt kb. ennyi és akkor még utánna oda írta remélem legközelebb is feltöltöm a számlámat és náluk fogok fogadni továbbra is