-
Dean Winchester #167612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondom a beszólásoddal semmi gondom nem lenne ha akkor tennéd mikor helytálló és nem akkor mikor a vita óta több nap telt el , mondhatni feledésbe merült.
erre még muszáj reagálnom aztán befejeztem!
"Nem ír ki a fórumra tippeket ezentúl- és blogra sem szándékozik.
Indoklásként meg azt kaptuk, hogy te itt, Dean makiskodsz."
az illető szegénységi bizonyítványa ha egy illető miatt képes abba hagyni a tippadást :)
elég ha saját magam hozom fel példaként! engem is volt ,hogy leszólt pár ember a taktikám miatt meg az indokaim miatt mert ő szerintük hülyeség! Volt aki helyeselte , no azért az 1-2 ember miatt úgymond nem hagytam cserben azokat akik meg "hittek bennem" és továbbra is írtam az indokaim, adtam a tippjeim..
betclicktől meg vártam már a bónuszt (kb. 3 havonta adják a 2650et betolsz és kapsz még 2650ft-ot akciót)
SZEREZZEN 2650 FT BÓNUSZT!
Előkarácsonyt tartunk a Betclic oldalán! Töltse fel a számláját és 2650 Ft bónuszt kap ajándékba! Fogadjon az összeggel a BL-meccsekre: tippeljen a Man. City és a Napoli összecsapására, vagy a Milan-Barca szuperrangadóra!
Lépjen be a Betclic oldalára és töltse fel a számláját!
A befizetett összeg 100 százalékát jóváírjuk 2650 Ft-ig!
45.perc 0-1..
45+3' 0:2
300 HUF Nyitott Egyszeri (825 HUF) Labdarúgás
MC Oran v ES Setif
Half Time Over 1.5 Goals
+175 +1.5
300 HUF Nyitott Egyszeri (675 HUF) Labdarúgás
MC Oran v ES Setif
Half Time Over/Under 1.5 Goals
Over
+125 +1.5
eddig egyébként nem is vágtam ezt a fajta szorzót!
nem tudtam decimálisba mennyit jelent ez a +125 de most jöttem rá , hogy az 2.25 lenne..
a nyeremény erre megy -> 18. percben járunk
Bahrain U23 v Japan U23 Féidő 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.666
Lehetséges nyeremény 1.500 HUF
Összes tét: 900 HUF