image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    ma nem bannoltam senkit , még tegnap tettem! mondtam ne anonként írjatok baszki :D de ha megmondod milyen anon voltál akkor max. feloldalak téged!

sportingbet baszki!!!!!!!!!!!!!4 tegnap cseten azt mondták ,hogy ma jóváírják a bónuszt erre ezt a választ kaptam:

A Részvételi feltételeknek sajnos nem mindegyik fogadás felel meg, így a bónuszt nem tudjuk Önnek jóváírni:

Csak az Euro 2012 selejtező mérkőzésekre élőben megtett, 1.3 vagy magasabb szorzójú fogadások számítanak ebbe az ajánlatba.
    Csak a legalább 1.500 Ft (vagy egyenértékű) értékű tétek számítanak a promócióba.
    Kizárólag az élő fogadások részei az ajánlatnak.
    Legalább 5 , aznap lezáruló élő fogadást kell megtenni egy napon belül (1:01 és 0:59 GMT) hogy élő fogadásainak átlag tétje értékében ingyenes fogadást írjunk jóvá számláján.

a vicc ,hogy az 1500ft-os minimum nem is volt írva a részletekben hiszen ha lett volna akkor ugye az egyik fogadásom nem 1.462 HUF-al raktam volna meg...
    a minimum szorzó se volt írva sehol sem :D
    mind1, így nem kapunk bónuszt :S vagyis bízom benne ,hogy valahogy kárpótolnak mert ez így kurva gáz